При силно кървящи хемороиди, пийте това!

Хемороидите, които ви причиняват толкова мъки, изчезват с тази отвара

За увреждането и възпалението на вените в областта на ректума основна причина са хемороидите. В развитите страни около половината от населението страда от това заболване.

“Демир
Хемороидите, които ви причиняват толкова мъки, изчезват с тази отвара!

Хемороидите, които ви причиняват толкова мъки, изчезват с тази отвара!

То е придржено с типичните симптоми – сърбеж на ануса, силни болки при очистване на организма и светлочервено кървене. Признаците могат да са по-сериозни не само за хемороиди, но и за полипи – удебеляване на лигавицата, което пък може да премине в най-лошото – раково заболяване. Само основен преглед и диагноза от лекар може да предотврати опасностите.

Ако страдате от хемороиди и случаят не е много тежък, може да се доверите изцяло на природните средства. Билките лекуват това заболяване и хемороидите, които ви причиняват толкова мъки, изчезват.

Най-важната препоръка обаче е да избягвате консумацията на люти, кисели или много солени храни. Ако искате веднъж завинаги да унищожите хемороидите, трябва да ходите по-често пеша, а не да стоите на едно място.

Лечебна рецепта при хемороиди:

Начин на приготвяне: нарязват се на ситно и се смесват 60 г огнивче, 80 г горска чубрица, по 100 г росопас и глухарче, 150 г камшик, по 120 г пипериче и троскот, по 200 г червено и бяло подъбиче. Залейте 6 супени лъжици от сместа с 1 л вода и оставете да ври 15 минути. След изстиване се прецежда. Пие се сутрин и вечер по 1 водна чаша до подобряване на състоянието. Ползва се при кървящи хемороиди.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *