Паметта ви изневерява! Помогнете си с тези билки!

Билкова комбинаци помага при отслабена памет

Нарушенията на паметта са много разнообразни, тъй като са предизвикани от различни причини. Естествено е да има хора, които да имат по-силна памет и по-лесно да възпроивеждат нещата в детайли, но не при всички. Или пък е започнала да им изневерява.

При повечето хора паметта просто отслабва – започваме по-трудно си спомняме неща, които са ни необходими във всекидневието.

А вие имате ли нужда от такива гривни?

А вие имате ли нужда от такива гривни?

В други случаи ние губим за известно време способността да възпроизведем важни за нас събития, а понякога от паметта ни изчезват цели отрязъци от живота ни (най-често свързани с детството).

Забравянето на детайли или дори на определени моменти от живота се счита за нещо нормално, но има случаи, при наличието на които говорим за заболяване.

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта, с чиято помощ ще подбрите функиите на главния мозък и ще се радвате на далеч по-услужлива памет във всекидневието си.

Начин на приготвяне и употреба – прави се билкова смес от равни количества розмарин, великденче, бял пелин, маточина, корен блатен аир и цветове глог. От така получената смес се приготвя чай, като 2 супени лъжици от сместа се заливат с 300 мл вряща вода. Оставят се да киснат около 30 минути и след като изстине, се прецежда и се пие по 1 чаена чаша 3 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *