Билки за хроничната бъбречна недостатъчност

Изпитана билкова рецепта, която се прилага при хронична бъбречна недостатъчност

Хроничната бъбречна недостатъчност е заболяване, което се появява вследствие на различни хронични бъбречни заболявания, се стига до необратима загуба на основни бъбречни функции, като отделителната, регулиращата и инкреторната. Диагнозата се поставя след клиничен преглед при лекар-специалист. Лечението чрез медикаменти се определя от конкретните симптоми и се определя индивидаулно.

“Фигурин

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта, която се прилага при хронична бъбречна недостатъчност, хронични бъбречни заболявания, бъбречно-каменна болест, при повишени стойности на уреята. Действа диуретично, противовъзпалително, спазмолитично и хемостатично.

Начин на приготвяне и употреба – 40 г листа от бреза, 40 г листа от мечо грозде, по 30 г цвят от глог и стръкове хвощ, по

Изпитана билкова рецепта, която се прилага при хронична бъбречна недостатъчност!

Изпитана билкова рецепта, която се прилага при хронична бъбречна недостатъчност!

20 г корени от ружа, корени от гръмотрън, семена от коноп, корени от бял оман, корени от дилянка, семена от лен, дръжки от бял имел и по 10 г дръжки от вишна, стръкове от жълт енчец, корени от ревен, корени от брош и корени от пелин се смесват. В 300 мл вода се запарва една супена лъжица от билките и се оставя да изстине. Изпива се за 1 ден на 3 пъти преди ядене. След 5 дни лечение, дозата се увеличава на 2 супени лъжици дневно. Билколечението е с продължителност 30 – 40 дни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *