Билкова отвара помага при косопад!

Всичко, което сте искали за своята коса с минимални усилия

Когато става въпрос за косопад и използването на различни методи за лечението му жените не са в никак леко положение. Лекарствените методи /шампоани, балсами и т.н/ изобилстват във всяка аптека. Ние от Билка.инфо ви предлагаме няколко изключително ефикасни, лесни за приготвяне и употреба и не на последно място, значително по евтини от продуктите в аптеката, рецепти, чиято редовна употреба ви гарантира блясък на косъма, спиране на косопада и подхранване на косата с минимални усилия от ваша страна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Билки за копринена коса!

Билки за копринена коса!

Начин на приготвяне и употреба: срещу косопада може да помогне отвара , приготвена от нарязани 10 г корени от репей и 10 г листа от бръшлян. Варят се 15 минути в 500 мл вода. След изстиване, билките се прецеждат, а с отварата се разтриват корените на косата и се изплакват. Тази процедура се прави 2-3 пъти седмично. За бързото постигане на желаният ефект Билка.инфо ви препоръчва заедно с фрикциите на косата да приемате и от следната рецепта, която ще придаде и необхомият блясък.

Начин на приготвяне и употреба: Пригответе запарката от листата и плодовете на пясъчен трън /ракитник/, като 1 лъжичка от тях трябва да се залее с 1 чаена чаша кипяща вода. Сместа се вари 2 минути и се оставя да изстине. Пие се 2-3 пъти дневно преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *