Билкови рецепти морят неврозата!

Неврозата е болест, а билките са добър помощник в лечението й

Начин на приготвяне и употреба – по 50 г листа от мента, стръкове от риган и стръкове от великденче, по 40 г коренища от дилянка и стръкове от комунига се разбъркват добре. В 500 мл вряща вода се добавят 2 супени лъжици от билковата смес. След като поизтине запарката се прецежда. Приема се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди хранене, като последният прием е на лягане.

“Демир
Билкови рецепти морят неврозата!

Билкови рецепти морят неврозата!

Начин на приготвяне и употреба – 20 г корени от дилянка, 30 г листа от маточина, по 10 г шишарки от хмел и цвят невен, по 15 г листа от розмарин и листа от мента се смесват и разбъркват. В 200 мл кипяща вода се добавят 2 чаени лъжички от сместа. Врат 2 минути на тих огън и след изстване отварата се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Приема се сутрин и вечер по 200 мл след хранене.

Начин на приготвяне и употреба – по 50 г листа от маточина, листа от розмарин, цвят от лавандула и цвят от иглика се омесват. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 200 мл гореща вода. След като се прецеди от запарката се приема по 200 мл 2 пъти дневно след хранене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *