Билкови рецепти помагат при склеротични изменения на сърдечния мускул

При склеротични изменения на сърдечния мускул се доверете на тези билкови рецепти

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност в българската народна медицина при склеротични изменения на сърдечния мускул.

Демир бозан билки за бъбреци
При склеротични изменения на сърдечния мускул се доверете на тези билкови рецепти!

При склеротични изменения на сърдечния мускул се доверете на тези билкови рецепти!

Начин на приготвяне и употреба – смесете 60 г исландски лишей, 60 г цветове глог, 60 г листа от бреза, 60 г цветове бъз, 60 г стръкове синя тинтява, 60 г стръкове прозориче и 30 г коренища дилянка. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 мл вряла вода. Оставя се да кисне за около час, след което се приеа по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно. За да се постигне оптимален ефект от билколечението, ние от Билка.инфо ви препоръчваме два часа след ядене да се взема по 1 супена лъжица от следната смес: 1 кг мед, 1 кг течна глюкоза и 50 ситно нарязани листа индрише.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се по 15 гр от цвят глог, полски хвощ, бял имел, листа зимзелен и 30 гр равнец. Една супена лъжица от така получената смес се  поставя в 1 чаша студена вода. Оставя се в продължение на 3 часа, след което се възварява за 5 минути и се оставя да кисне още 15 минути. Да се изпие за 1 ден, на глътки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *