Билкови рецепти при бронхиална астма

Вижте тези изпитани билкови комбинации, които помагат в борбата с астмата

Начин на приготвяне и употреба – смесете и разбъркайте по 100 г листа от живовлек и стръкове от лазаркиня, 50 г цвят от глог, по 40 г цвят от бял равнец и ленено семе и 30 г корени от иглика. 2 супени лъжици от сместа се варят на тих огън за около 5 минути в 400 мл вода. Кисне 1 час, след което отварата се прецежда. Приема се по 1 винена чаша 4 пъти дневно, като е желателно да е подсладена с мед.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Вижте тези изпитани билкови комбинации, които помагат в борбата с астмата!

Вижте тези изпитани билкови комбинации, които помагат в борбата с астмата!

Начин на приготвяне и употреба – смесете и разбъркайте по 30 г корени от ружа, стръкове от великденче, корени от иглика и стръкове от бял имел, по 60 г листа от подбел и цвят от глог и 100 г борови връхчета. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 мл вряла вода. Киснат 30 минути и получената отвара се прецежда. Пие се по 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват по 30 г корени бял оман, стръкове от пчелник, борови връхчета, корени от ружа, цвят от бъз и цвят от слез. 2 супени лъжици от дрогата се заливат с 500 мл кипяща вода. Врат 15 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша (75 мл).

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *