Бръчките изчезват с бяло вино

Бяло вино се използва в повечето продукти, които се предлагат на пазара против бръчки и днес ще ви предложим как да си приготвите лосион в домашни условия с този продукт.

Бялото вино е една чудесна добавка към ястията, защото има приятен аромат и вкус, но все пак разбира се трябва да се приема в умерени количества.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

То е известно с многобройните си ползи, но знаете ли че можете да използвате, за да премахнете бръчките. Благодарение на него кожата ви отново може да изглежда млада. Това ще ви накара да се чувствате още по-красиви и разбира се уверени. Няма да се притеснявате, че бръчките ви загрозяват, защото бялото вино ще се погрижи те да не са на вашето лице.brushki 1

Вече няма да има нужда да давате куп пари за скъпи лосиони против бръчки, защото можете да си приготвите такъв в домашни условия и то само с малко бяло вино и лайка. Използвате ли домашно приготвения лосион ежедневно сами ще усетите положителното му действие върху кожата само за месец. Той ще стегне кожата ви и така бръчките от лицето ще изчезнат, което ще ви върне красотата, която си мислите, че сте изгубили завинаги.

За да направите рецептата, която ви предлага за премахване на бръчките е препоръчително да използвате домашно приготвено бяло вино.

За да спрете стареенето на кожата ви трябва само 1 чаена чаша бяло вино и супена лъжица изсушена цветове на лековитата билка лайка. Комбинирайте двете съставки и ги поставете в съд, който се затваря плътно. Приберете съда на топло и в продължение на 14 дена го оставете да „се сдобие с лечебната сила“ .

След престоя вече можете да го използвате, като мажете 2 пъти на ден с него лицето, врата и деколтето. 30 минути след нанасянето на домашно приготвения лосион можете да нанесете и от крема, който използвате за овлажняване на кожата.

Използвате ли лосиона ежедневно за кратък период от време ще забележите как бръчките започват да изчезват и кожата ви отново става гладка.

Нека всяка една дама изглежда прекрасно независимо от възрастта с минимални усилия и постоянство.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *