Тези билкови рецепти помагат при бронхит!

Дишайте свободно отново

Възпалението на бронхите на белите дробове или по-добре известното ни като бронхит заболяване, винаги се проявява в две форми: остър бронхит и хроничен бронхит. Като начина на проявление на болеста зависи главно от начина на протичане и продължителността й.

Дишайте свободно отново!

Дишайте свободно отново!

За хроничен бронхит говорим когато болеста се проявява  с кашлица и отделяне на храчки за период в продължение на поне три месеца годишно, през две последователни години, а за остър бронхит когато болеста се проявявис кашлица и отделяне на храчки и продължава не повече от три седмици.

Билка.инфо ви предлага тези ефективни билкови рецепти, с чиято помощ отново ще дишате свободно.

Фигурин билки за отслабване

Начин на приготвяне и употреба – смесват се нарязани на дребно 30 г меча пита (цялата билка и корена), 20 г лазаркиня и 20 г Христов трън. От така получената смес се вземат 3 супени лъжици за 1 литър вода и се варят 15 минути. Отварата се прецежда и се пие преди ядене по 1 чаена чаша (може и подсладена).

Начин на приготвяне и употреба – три пъти на ден, половин час преди ядене се изпива по 1 чаша сок от кромид лук и лимонов сок (в равни части), 1 супена лъжица мед и щипка сода бикарбонат. Пие се докато усетите желания от вас резултат.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *