Тези билкови рецепти помагат при бронхит!

Дишайте свободно отново

Възпалението на бронхите на белите дробове или по-добре известното ни като бронхит заболяване, винаги се проявява в две форми: остър бронхит и хроничен бронхит. Като начина на проявление на болеста зависи главно от начина на протичане и продължителността й.

Дишайте свободно отново!

Дишайте свободно отново!

За хроничен бронхит говорим когато болеста се проявява  с кашлица и отделяне на храчки за период в продължение на поне три месеца годишно, през две последователни години, а за остър бронхит когато болеста се проявявис кашлица и отделяне на храчки и продължава не повече от три седмици.

Билка.инфо ви предлага тези ефективни билкови рецепти, с чиято помощ отново ще дишате свободно.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се нарязани на дребно 30 г меча пита (цялата билка и корена), 20 г лазаркиня и 20 г Христов трън. От така получената смес се вземат 3 супени лъжици за 1 литър вода и се варят 15 минути. Отварата се прецежда и се пие преди ядене по 1 чаена чаша (може и подсладена).

Демир бозан билки за бъбреци

Начин на приготвяне и употреба – три пъти на ден, половин час преди ядене се изпива по 1 чаша сок от кромид лук и лимонов сок (в равни части), 1 супена лъжица мед и щипка сода бикарбонат. Пие се докато усетите желания от вас резултат.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *