Бронхопневмония се лекува с тези билки!

Тази изпитана билкова рецепта ще ви освободи от бронхопневмонията

Бронхопневмония е едно от най-сериозните инфекциозни заболявания при децата. То се проявява чрез възпаление на белите дробове и е под формата на отделни инфекциозни огнища, които се формират или в изолиран дял на белия дроб, или обхващат двата бели дроба.

“Демир
Тази изпитана билкова рецепта ще ви освободи от бронхопневмонията!

Тази изпитана билкова рецепта ще ви освободи от бронхопневмонията!

Типичните пневмонии имат внезапно начало, с бързо покачване на температурата; гъст, труден за изкашляне жилав секрет; болка в гръдния кош, който може да бъде болезнен при допир; задух, който е особено силен при наличие на астма или емфизем.

Бактериалната пневмония се причинява от болестотворни микроорганизми, попаднали в белите дробове. Най-честите видове бактерии, които причиняват пневмония, са пневмококи, стрептококи, стафилококи, клебсиела и други. У възрастни лица пневмонията най-често се причинява от пневмококи.

Билка.инфо ви предлага следната доказала своята ефективност билкова рецепта, с чиято помощ ще потушите огнището на болестта.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г борови връхчета, 200 г стръкове камшик, по 50 г листа живовлек, сръкове хвощ, исландски лишей, жълт кантарион, коренища иглика и семена анасон. 2 супени лъжици от получената билкова смес се слагат в 500 мл вода. Оставя се да ври 5 минути, след което се прецежда и се пие по 1 винена чаша преди ядене 4 пъти дневно, подсладено с мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *