Целулит се премахва с етерични масла

Имате целулит, е не се отчайвайте, защото етеричните масла могат да го премахнат само за 3 месеца, като използвате рецептата, която ще издадем днес.

Много жени се притесняват да излагат тялото си на показ на морето или басейна, защото имат целулит. Лятото наближава и морето ще ви зове, така че вземете мерки и се преборете с целулита, за да се печете на жаркото слънце без притеснения.

Демир бозан билки за бъбреци

Целулитът всъщност е подкожна мазнина, която предизвиква набръчкване на кожата и най-често се проявява по бедрата и корема. Етеричните масла се изправят срещу целулита и го побеждават, като заедно с това правят кожата ви гладка и мека.premahvane na celulit

Време е да ви представим какви масла да използвате и точното им количество, за да можете да премахнете целулита и да се наслаждавате на едно прекрасно тяло без набръчквания. Най-голямото количество, което ще използваме е от маслиненото масло, като от него трябва да излеете в съд 100 милилитра. После към него ще прибавяте само по 20 милилитра от тези етерични масла – карамфил, бадем, хвойна, лимон и ароматния розмарин. След смесването на лечебните и ароматни масла ще получите 200 милилитра от най-ефикасния антицелулитен гел, който е така лесен за приготвяне. Сложете го стъклено шише и го приберете на тъмно и сухо място, за да запази всичките си лечебни свойства, които са ви така нужни за премахване на целулита.

Преди употребата на антицелулитното масло препоръчваме да ексфолирате кожата си на засегнатите места. Добре е нанасянето на средството срещу този така често срещан проблем да се извършва непосредствено след изкъпване. Преди да нанесете с масажиращи движения маслото не бива да намазвате с крем засегнатите места. След като намажете корема и бедрата с антицелулитното масло не трябва да измивате 10 часа, за да може то да попие хубаво в кожата.

Нанасянето на антицелутното масло става след баня, защото топлата вода стимулира отварянето ан порите. Така лечебното средство ще може да се абсорбира много по-лесно и бързо.

Добре е да използвате антицелулитното масло 6 пъти в седмицата, защото така ще получите навременен резултат. Ще забележите положителния ефект от него още след първата седмица, но ще го премахнете едва след 3 месеца, все пак красотата изисква малко жертви. Но тази процедура ще ви донесе и успокоение на тялото, защото чрез втриването на антицелулитното масло ще прилагате масаж на засегнатите зони.

Така приготвена лечебната смес от масла можете да използвате и за заличаването на стрии. Не отлагайте и посрещнете лятото с усмивка, защото целулитът ще го няма, а кожата ви ще изглежда блестящо.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *