Чаша лимонов сок на ден = цветущо здраве

Може и да да не вярвате, но само малко лимонов сок смесен с вода ще подсили организма ви и така ще се предпазите от много заболявания, които ви дебнат зад вратата.

В лимоновият сок има редица вещества, които могат да подобрят здравословното ви състояние, възползвайте се от негова лечебна сила, нищо няма да ви коства да опитате.

“Фигурин

В лимоновият сок има достатъчно количество витамин С, за да подсили имунитета ви и държи всички заболявания на страна. Срежете лимона на 2 части изцедете едната половинка, разредете сока с малко вода и пийте всеки ден по една „свежа лимонада“.limonov sok

Този разреден лимонов сок е незаменим помощник за сваляне на излишните килограми, които сте натрупали през зимния сезон, защото има силата да потиска глада. Пектинът, който се съдържа в лимона спомага за подтискането на глада, затова няма да ви се иска постоянно да похапвате нещо.

Малко сок от лимон лимон разреден в вода ще дезинфекцира устната ви кухина и ще предаде свежест на дъха ви. Освен това всички вредни бактерии в устата ви ще бъдат унищожени. И тези му ползи се дължат на антисептичните свойства, които притежава.

Пиете ли домашна лимонадата всеки ден кръвното ви налягане ще влезе в нормите, а калия, който се съдържа в него ще подобри мисловната ви дейност и ще можете по-лесно да се концентрирате.

Налегнала ви е депресия в следствие на силен стрес, изпийте чаша лимонов сок с малко вода и това ще ви помогне да се отпуснете.

Редовният прием на разреден лимонов сок оказва благоприятно въздействие на кожата, като я прави по еластична. Отложете стареенето на кожата максимално с минимални усилия и бъдете вечно млади и красиви.

Пийте всяка сутрин по-малко лимонов разреден с вода и бъдете сигурни, че няма да ви засегнат заболявания на черния дроб, защото тази напитка го пречиства, а така подобрява неговите функции. Това гарантира едно добро здраве.

Чрез приема на сока от лимон имунитета ви ще се подсили, защото той спомага за абсорбирането на желязото в организма.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Чаша лимонов сок на ден = цветущо здраве

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *