Чудодейна рецепта за вечно здраве

Дръжте болестите далеко от вас с комбинацията от мед, елда и орехи, защото тези продукти ви предоставят здраве и заедно с това ви зареждат с енергия и засилват имунитета ви до максимално ниво.

Когато комбинирате тези продукти лечебната им сила става незаменима, защото всеки от тях е богат на полезни вещества, за които можем само да сме благодарни, защото ще ни дарят със здравината на стомана. Освен за превенция, консумацията на тези продукти може да ви излекува и да станете бързо на крака след тежко заболяване, защото енергията на продуктите ще се премести във вашето тяло. Консумацията на тази смес ще реши проблемите ви с хемоглобина в кръвта, защото ще нормализира нивата му. Изключителната му сила за качване на мускулна маса е невероятна. Пригответе си тази смес от лечебните продукти, не пропускайте, защото само така ще се дарите със здраве за цял живот.nuts

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Полезността за организма от всички вложени продукти идва от веществата, на които са източници. Ето например в елдата има голямо количество от така необходимите витамини и ценния минерал желязо. В орехите се съдържат мастни киселини и при тях също има богато съдържание на ценните витамини, които стимулират паметта. Има ли нужда да представяме меда, той е един уникален лечител, който възстановява здравето за миг и ви зарежда с енергия.
За да получите тази уникална смес, която ще поддържа здравето ви идеално или ще ви помогне при борбата за лечение на заболяване направете това: набавете си 1 килограм от лечебната елда и я смелете в блендер. Вземете орехови ядки и ги почистете от черупките. Количеството почистени орехи, което ви трябва е 1 килограм. Смелете ядките и ги комбинирайте със смелената вече елда.Накрая завършете с прибавянето на 700 грама мед и бъркайте до пълното омесване на продуктите. Приемането на лечебната и здравословна комбинация от продукти трябва да продължи 31 дена, като през това време най-лесно се съхранява в хладилника. всеки ден вземайте по 3 пъти от сместа по 1 лъжица.

В случай, че имате здравословни проблеми, с които трябва да се преборите препоръчваме към тези продукти да добавите стафиди, които са предварително смлени.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Чудодейна рецепта за вечно здраве

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *