Чудотворен лечебен мехлем за всяка болест

Пригответе си този мехлем за всяка болест, защото той наистина ще излекува напуканите ръце и пети, раните от изгаряния, бронхита, отоците и възпалението на яйчниците.

Сами се убеждавате колко много приложения има и как в даден момент на всеки му е нужен, така че не изпускайте възможността да си го направите бързо и лесно вкъщи и да ви е под ръка по всяко едно време. Всяка съставка вложена в мехлема само подпомага лечението и забравяте за болежката от която сте засегнати без да вреди на организма по какъвто и да било начин.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

С този чудотворен мехлем можете да излекувате почти всяко заболяване, а приготвите ли го веднъж при правилно съхранение ще имате възможност да използвате в продължение на 10 месеца. Това е много повече от трайността на всички онези медикаменти, които приемаме, за които плащаме скъпо и не е сигурно, че ще ни помогнат, а вредата за организма от тях е знайна.

Чудотворен лечебен мехлем за всяка болест

Чудотворен лечебен мехлем за всяка болест

Време е да представим и рецептата за чудотворния мехлем, който ще ви излекува и ще реши много от вашите здравословни проблеми.

Сложете вода и сварете едно прясно яйце твърдо, защото от него ще използваме само жълтъка, които е намачкан много добре. Преди да започнем си нагласете и 400 растително масло и 60 грама пчелен восък, защото това са продуктите, които ще използваме за направата на мехлема за всяка болест.

Поставете малка тенджерка на слаб огън и в нея добавете растителното масло. Отделно пак в малък съд разтопете пчелният восък. Когато той се разтопи го добавете бавно към растителното масло. Не след дълго ще чуете пукане и тогава е време да добавите малко жълтък с повишено внимание. Когато се загрее той ще направи пяна и трябва бързо да махнете съда от огъня. След успокояването на комбинираните съставки върнете отново на огъня и продължете да добавяте жълтък с постоянно бъркане. Комбинираните съставки ще променят цвета на сместа и тя ще стане тъмно кафява, което ви подсказва, че е готова и трябва да бъде свалена от огъня. Получената смес се оставя на другия котлон, за 30 минути престой.

Следва да прецедите цялата смес, която направихте през марля добре. В марлята ще останат трошички от жълтъка, които не ви трябват и ще изхвърлите. Вземете си малко бурканче или стъклен съд с капаче, в който да сложите мехлема за всяка болест и да го затворите след изстиването му. Приберете го в хладилника, защото там може да се съхранява най-добре за 10 месеца.

Мехлема може да бъде използван за борба със синузита, като капете от него във всяка ноздра по капка 1 път на ден. Така дискомфорта и болката ще се изпарят само след няколко процедури.

Язвата и бронхита ще победите, като изяждате по 1/2 лъжица за супа 3 пъти на ден. Консумирайте направения балсам преди приема на храна.

При рани от изгаряния и зъбобол просто ще мажете засегнатите места с направения мехлем.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *