Цветен хороскоп – здраве и щастие от траките /III/

Продължаваме с нашия цветен хороскоп. След като видяхме първите две части, сега е време да обърнем внимание и на следващите цветя.

Energy_home_flowersРоза (29 АВГУСТ – 23 СЕПТЕМВРИ)

Демир бозан билки за бъбреци

Хората Роза са спокойни и безпроблемни хора. Като деца те никога няма да ви създават неприятности и грижи. Те са послушни и сговорчиви, и често може да се каже че растат сами. А като големи са възпитани и самостоятелни. Не оби­чат смените и непознатите места и хора. Затова, ако имате дете Роза, не сменяйте без причина училище­то и учителите му, това го травмира. Розите са трудолюбиви, упори­ти, нямат проблеми с уроците. Ка­то възрастни хора са добри и лоял­ни колеги, ако срещат разбиране и ги ценят в работата, не я сменят до пенсия. Розите са добри слушатели и често другите ги използват като душеприказчици.

Успехът. Те са идеалисти, от тях стават добри лекари, научни дейци, психолози. Някои се посве­щават на религията и философията.

Най-добри приятели: Орхидея, Лилия, Теменужка, Циния и Момина сълза.

Хризантема (24 СЕПТЕМВРИ – 18 ОКТОМВРИ)

Ако имате дете Хризантема, трябва да знаете, че тези деца са сложни личности, с богата душевност и характер. Като големи нещата стават дори още по-заплетени. Те по принцип са мили хора, отзивчиви, общителни, но и леко досадни. Не търпят самотата и винаги търсят да има някои около тях. Дори ако трябва да ви се обадят и в три посред нощ. Но Хризантемата вирее само там, където свири първа цигулка. Има ли конкуренция, или ако е в сянка, си търси нова среда за изява. Затова има малко истински приятели. Някои Хризантеми става повърхностни, суетни и кокетни, особено ако са от женски пол. Хризантемата мрази скучните занимания, ха­отична е.

Успехът. Може да се реализира във всяка професия, защото се адаптира лесно и бързо. Дипломатична и артис­тична, Хризантемата е прекрасен архитект, дизайнер, проектант, фризьорка или гримьор. Има талант за писане, но може да е и добър издател.

Най-добри приятели: Лилия, Момина сълза, Люляк и Напръстник.

Напръстник (19 ОКТОМВРИ – 7 НОЕМВРИ)

Изобщо не се лъжете по невинната и миловидна физиономия. Още като малки това са хора със силен характер, упорити, амбициозни. Много рядко ще се съобразят с другия, ако нямат някаква изгода от него. Малко е като поговорката „С рогата напред“ – предпочита да си счупи главата, но да направи всичко възможно да постигне желанието си. Ко­гато каже за нещо „не“, няма сила, която да промени решението му. Зато­ва трябва да се намери подход към детето от този знак още от най-ранната му възраст. Иначе ще си имате проблеми и грижи. Не е ли пречупен като малък, Напръстника става критикар, тиранин и изобщо човек, с който трудно се живее. Въпреки всичките си особености, знаят какво е добро за тях. Запишете ги да тренират спорт, където ще могат да се изявяват като лидери.

Успехът. Напръстниците често избират политиката ка­то сфера за изява. Те са амбициозни и знаят какво искат от живота. Държат да бъдат забелязани и да реализират бързо намеренията си. Където и да работят, винаги ще си; знаят сметката.

Най-добри приятели: Теменужка, Нарцис, Роза, Циния и Божур.

Ирис (8 НОЕМВРИ – 12 ДЕКЕМВРИ)

Който се е родил под този знак, е изб­раник на съдбата. Винаги ще има зак­рила и късмет. Човекът под този знак ще донесе само щастие и благополучие на близките си хора и приятели. От малки те се отличават от останалите деца с поведение, идеи, мечти. Няма втори като тях. Каквото пожелае, то винаги му се случва в живота. Това са весели, енергични натури, които умеят да създават настроение и радост на околните. Честни, открити, щедри и не са злопаметни. В училище са ученолюбиви и послушни. Разбират се с връстниците си, често измислят нови игри и лудории. Имат артистични дарби и ако пожелаят, могат да завъртят ума на всекиго.

Успехът. Най-добре е Ирисът да се посвети на актьор­ската професия или на музиката. Роденият под този знак обича да не зависи от други хора, а да се откроява дарба­та му. Ще успее и като телевизионен водещ, спортен коментатор, спортист, музикант, писател, учен.

Най-добри приятели: Момина сълза, Орхидея, Люляк и Нарцис

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *