Да преборим умствената умора с оцет

Днес по голям процент от хората работят седнали пред компютъра и това допринася за тежка психическа и умствена умора. Всичко това се дължи на напредването на технологиите и трябва да се преборим със стреса, защото все пак това е нашето бъдеще. Не бива да подценяваме разбира се и физическата умора, но умствената и психическата отпадналост също са много тежки. След като стоим пред компютъра през по-голямата част от деня това натоварва тялото и мозъка ни и ние трябва да се погрижим за тях, за да може организмът ни да се чувства добре и най-вече здрав.

over-fatigue-due-to-workПрепоръчваме на всички хора, които работят в офиси да се наслаждават по-често на природата, като си правят разходки. Това ще ни помогне са раздвижим тялото си, да се отървем от сивото ежедневие, да подишаме чист въздух и не на последно място ще имаме удоволствието да прекарате време с любимите хора.

Сега на вашето внимание ще представим една ефикасна рецепта, за се отървете трайно от психическата и умствената умора, която не ви дава мира. За нея са ви нужни продукти, които присъстват в домакинството на почти всички хора, а именно оцет и ракия. За да приготвите отварата трябва да смесите 30 грама ракия и ? супена лъжица оцет, разбъркайте добре. След това потопете едно парче памучен плат, отцедете и го поставете на слепоочията и челото. Повторете процедурата няколко пъти, като потапяте и оцеждате парчето плат.

Да преборим умствената умора с оцет
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *