Дафинов лист гони неприятната миризма от краката

Дафинов лист гони неприятната миризма от краката, която се носи след като събуете обувките си и се бори с прекомерното им изпотяване.

Имате проблем с изпотяването на краката и в следствие на това миризмата, която се носи, след като се събуете ви кара да се чувствате неудобно, е ние имаме решение на вашия проблем и то с една съставка, която използвате за аромат на вкусните ястия, а именно дафинов лист.

Дафинов лист държи класациите за лечебни подправки, но нейната сила да гони миризмата от краката е малко позната. Това действие на дафиновия лист е малко познато, но много ефикасно. Нищо не може да ви спре да изпробвате, защото тази подправка присъства във всеки дом. Много билки загубват своята индивидуална лечебна сила, след като се изсушат, но дафиновия лист запазва всяко едно от полезните си вещества и така става един уникален помощник при борбата със заболяванията.dafinov list

В дафиновия лист се съдържат етерични масла, а точно те могат да ни помогнат да премахнем лошата миризма на краката. Тази лечебна билка притежава ценните противовъзпалителни и антибактериално действия. Освен това тя е дарена с възстановяващо действие, което носи много ползи за организма. Взети заедно всички тези полезни свойства на дафиновия лист спомагат за предотвратяването на потенето на краката, а това естествено спира излъчването на лошата миризма.

Демир бозан билки за бъбреци

Отварата от дафинов лист, която гони успешно упоритата миризма от краката се приготвя от 30 листа на подправката. Тях ще залеете с вряла вода в размер на 1 чаша. После ще поставите капак на съда, в който приготвяте отварата и ще го държите там 3 часа, за да се запари добре. Преди да използвате отварата е нужно разбира се да я прецедите през цетка. Преди да потопите краката си в нея отварата ще разредите с 2 литра топла вода. Краката се потапят и стоят във лечебната вода, която ще ви избави от миризмата 20 минути. Извадите ли краката си в никакъв случай не ги изплаквайте с вода, а просто подсушете с хавлиена кърпа. Ефекта ще дойде само, ако използвате метода срещу изпотяване на краката и премахване на лошата им миризма в продължение на 7 дена.

Вече сте готови да ходите по гости, защото няма да се притеснявате, че когато събуете обувките си ще се разнесе неприятна миризма.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *