Бляскава и дълга коса само с три съставки

99% от жените по света мечтаят да имат бляскава и дълга коса, а не знаят, че това може да се постигне само с хранителни продукти, които се намират в кухнята всеки ден.

Яйцето, медът и канела ще подхранят косъма и ще можете да се сдобиете с мечтаната от вас гъста и неповторима коса. Благодарение на съставките, които се съдържат в канелата, косата ви ще израсте бързо, защото тя се грижи за неговото стимулиране. Ароматната подправка ще подобри кръвообращението и несъмнено хората ще се обръщат, след като минете покрай тях, защото аромата, който се носи е доста приятен.

Както вече знаем яйцето се използва за направата на 90% от маските за коса, които се приготвят. Това е така, защото в него има изобилие от хранителни вещества, които подхранват косата и и предават нужния блясък.kosa

Медът е всеизвестен лек, който намира приложение за лечение на много и то все различни по вид заболявания. Все пак той изобилстава от вещества, които ще помогнат да подхраните косата си и да се сдобиете с блясъка и лъскавината, за която мечтаете.

“Фигурин

Пригответе си маската, за коса, която ще стимулира растежа и ще я подхрани, за да изглежда с желания блясък и да бъде мека на докосвате ето така: разбийте 1 яйце в съд и към него добавете 2 супени лъжички натурален мед. Бъркайте добре, за да се смесят хубаво съставките и да се получи хомогенна смес. Време с да добавим канелата, която ще предаде чудесен аромат, като нужното ви количество само супена лъжичка. Отново бъркаме за да може и канелата да омеси добре с другите съставки.

Поставяте на водна баня маската за коса, но за минимално време, само за да може тя да се затопли леко. Идва ред на втриването на маската в косата, като с масажиращи движения я нанасяте в корените на косата. След това започвате да нанасяте и по цялата дължина на косата. Маската трябва да въздейства благоприятно на косъма на косата поне 15 минути, но в най-добрия случай изчакайте 60 минути преди да измиете.

Когато нанасяте маската върху косата си ще усетите парене, но това е нормално, защото в нея има вложена канела. Маската се отстранява от косата след хубавото и измиване с подходящия шампоан. За максималното извличане на ползите за косата трябва да прилагате маската 2 пъти в месеца.

Само след няколко прилагания ще забележите как косата ви започва да расте по-бързо и заедно с това изглежда лъскава, бляскава, обемна и мека.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *