Дами, изберете сами как да спрете бяло течение

Бяло течение е един доста често срещан проблем при жените и затова днес на помощ идва народната медицина, която ни представя лечебните си рецепти.

Научният термин за наличието на бяло течение е левкорея и заболяването всъщност представлява болезнено вагинално течение. Не бива обаче да се притесните веднага щом забележите, че имате бяло течение, това не означава задължително, че сте болни.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Всяка жена има бяло течение в различните периоди от живота си, дори това е едно доста често повтарящо се действие, защото чрез него организма се пречиства. Често се случва вагината да предизвиква това бяло течение, защото това е начинът и да пречисти тялото, за да ни поддържа здрави. Не е нужно да се стряскате веднага щом забележите наличието на бялото течение, това често означава, че сте в добро физическо здраве.bqlo teshenie

Притесненията трябва да започнат, ако бялото течение започва да предизвиква сърбеж и парене при уриниране, като и лоша миризма. Главните причини за поява на бяло течение са лоша хигиена, запек, стомашно разстройство или хормонални нарушения. Диабета и анемията са заболявания, които също могат да бъдат една добра причина за наличието на бяло течение.

При физиологичното бяло течение няма ред за тревога, защото чрез него организма се пречиства. Когато е налично обаче патологично бяло течение задължително трябва да вземете навременни мерки за лечение, защото то предизвиква болки в коремната област, парене при уриниране и често е придружено с температура.

В случай на паталогично бяло течение може да използвате една от тези 2 рецепти, които ни предлага народната медицина. Те са изпитани и наистина са помогнали на много жени.

Рецепта с ябълков оцет срещу бяло течение – смесете само супена лъжица с ябълков оцет с чаена лъжичка пчелен мед. Разбъркайте тези две полезни съставки и приемайте така приготвената с мед по 3 пъти на ден докато бялото течение бъде спряно. Можете да си приготвите и смес от вода и ябълков оцет, като прибавите и от двете съставки равни части. С получената течност измивайте засегнатото място.

Билката невен също е един приятел, който ще ви помогне да спрете бялото течение – в 500 милилитра зехтин се накисва една шепа от билката в прясно състояние. Поставете съставките в стъклен съд. Преди да започнете употребата те трябва да престоят 7 дена на слънце. Сместа която сте получили трябва да приберете в хладилника. Когато започнете лечението вземете 2 супени лъжици от нея и разтворете в хладка вода. Използвайте получената течност за изплакване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *