Демир Бозан и неговата тайна за здраве

Нашумялата напоследък билкова комбинация Демир Бозан още е известна като „вълшебната билка на ходжите“ и е толкова лековита, че някога Ванга е препоръчвала лечение именно с нея.

demir-bozan-obichniche-bilka-(1)-49295-500x334Чаят Демир Бозан, който можете да намерите на пакетчета в билковите дрогерии и струва 43 лева, е съчетание от няколко лековити растения – котешка стъпка, глог, хвощ, великденче, царевична коса и др.

Той има изключително силно лечебно действие, и помага при множество оплаквания,

в това число и цистит, ревматизъм, бъбречни проблеми, спомага за стабилизиране на кръвното налягане и има положителен ефект при всякакви сърдечно-съдови заболявания.

Освен това действа изключително успокояващо и помага при заболявания на нервната система, гинекологични заболявания, миома, трудно зарастващи рани, подсилва имунитета и потиска апетита (заради което се използва като средство за отслабване), използва се при висок холестерол и др. Или иначе казано, едно универсално лечебно средство.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
демир бозан

Това е кутията на истинския Демир бозан. Друго яче изглеждащите билки може да увредят трайно здравето ви!

Билка.Инфо обаче ви предупреждава, че на пазара, включително и в интернет се намират множество търгаши, които предлагат фалшив Демир бозан на по-ниска цена, различна от 43 лева. В някои от техните „продукти“ дори се среща отровната билка бял имел, която е забранена за отглеждане в страната ни. Така че трябва да бъдете страшно внимателни и да не поръчвате прибързано, водени само от цената.

Защото ниската цена често пъти може да бъде залог и за по-ниско качество в съхранението и опаковането на билките. Те може да не се берат в подходящия за целта сезон, а също така и, както казахме, може да имат коренно различен състав, който да увреди здравето ви.

Оригиналната кутия на истинския Демир бозан можете да видите в тази публикация. Билка.Инфо е от малкото сайтове, упълномощени от производителя „Фарма витал“ да предлага истинската билка на читателите си. „Фарма витал“ в същото време е единственият упълномощен производител на комбинацията.

Поръчките на Демир бозан се правят от тази форма за контакти или по телефоните, които ще намерите, ако проследите този линк. Желаем ви успех!

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *