Демир бозан. Чудо!

Какво всъщност е това Демир бозан? Какво представлява?

Съдържание на публикацията: ♣ Билка или комбинация? ♣ Внимание: Фалшификати! ♣ Видео отзив. ♣ Ванга и Петър Димков за отслабването с билки. ♣ Бабини билки за отслабване.

Демир бозан, това е комбинация от билки, които се намират и в България, но са известни под наименованието „Тайната билка на анадолските ходжи“. Те са изключително добри при всякакви заболявания, свързани с кръвоносната и нервната система, но се използват и при други болести.

демир бозан

Демир бозан се пие като чай

На българския пазар Демир бозан се намира под формата на изсушени и смлени билки, разфасовани във филтърни пакетчета, по 90 в кутия. Една кутия стига за един месец, тъй като билковата комбинация се приема три пъти на ден като чай: запарва се във вряща вода и се оставя да изстине в нея.

Колко струват билките?

Демир бозан може да се закупи за 43 лева на място от ул. „Три уши“ №5 на гърба на Съдебната палата в столицата. Там работното време е от 10:30 до 19 часа в делнични дни и до 14 часа в събота. Може да се поръча и по телефона, като за поръчка на две кутии се дава отстъпка от 6 лева тоест вместо 86 лева се плащат само 80. Цената на доставката е за сметка на изпращача.

Има ли комбинацията нужните разрешения?

За връзка, поръчка или информация можете да използвате формата за ОНЛАЙН ПОРЪЧКИ ТУК или да се обадите на телефони 0898/543 752, 0899 58 28 32 или да пишете по мейла [email protected]

Демир бозан е регистриран в Агенцията по храните и има съответния документ от там. Произвежда се от сертифицирана билкозаготвителна фабрика по поръчка на ФармаВитал ЕООД, на чието име е патентована комбинацията.

Демир бозан – билка или комбинация?

В интернет се срещат множество взаимно изключващи се твърдения: че Демир бозан е всъщност билката бабини зъби, на друго място ще намерите, че това е котешка стъпка, на трето – че е обичниче. Естествено, няма как те едновременно да са верни. Причината за съществуването на тези версии е загадъчният характер на тази комбинация, който провокира хората да се отдават на гадания относно нейния състав. Истината е, че Демир бозан не е отделна билка, а комбинация от билки и който твърди обратното, влиза в конфликт със Закона за патентите и регистрацията на полезните модели.

ВНИМАНИЕ: Фалшификати на Демир бозан!

DEMIR-BOZAN

Опаковката на истинския Демир бозан изглежда така.

Освен това напоследък на пазара се появиха и множество фалшификати на билковата комбинация, носещи същото име. Искаме да ви предупредим, че истинската билкова комбинация с името Демир бозан е само една и тя струва 43 лева, независимо дали ще се купи на място или ще я поръчате с куриер. В този случай доставката е за сметка на изпращача.

Имитаторите са известни с това, че не спазват правилната пропорция на билките в комбинацията, а тя е много важна. Разбира се, вие можете да приемате каквито си билки пожелаете, но само на ваша отговорност.

Според нас обаче трябва да си пазите здравето и да се ориентирате само към това, което е признато от законите и държавата и което е гарантирано с авторитета на здравните и хигенно-епидемиологични власти. В противен случай, ако търсите само и единствено по-ниска цена, можете да си наберете каквито искате билки и да си ги пиете. Но какви ще бъдат последствията за здравето ви само можем да гадаем.

За ваша информация: Билка.Инфо гарантира единствено за Демир бозан, произведен от „Фарма витал“ на 43 лева цена. За останалите ви дава гаранция единствено да се надявате, че няма да ви увредят вътрешните органи, психиката и метаболизма. (Текстът продължава и след видеото).

Как спрях рязко цигарите с билките Демир бозан

Демир бозан, цена, мнения, тайната билка на ходжите в аптеките

И аз като много други намерих заместител на цигарите в лицето на бонбони и сладкиши. И изведнъж се оказах в омагьосан гаден кръг, от който няма излизане:

Спрях да пуша и качих някакви един куп килограми. Спрях после да ям сладко и започнах отново да пуша. Беше като някаква въртележка, от която не можех да сляза.

Добре че в тези трудни моменти до мен се оказа жена ми. Тя се разрови из интернет и откри билковата комбинация Демир Бозан. Даваше ми по две-три чаши всеки ден от нея и някак си успях да потисна чувството за глад, което непрекъснато ме преследваше. Пия чая вече шест месеца и с радост мога да кажа, че не чувствам необходимост и да паля цигара. Направих мощно прекъсване от два месеца, но не поднових пушенето, нито започнах да ям отново като едно прасе.

Демир бозан, цена, мнения, билка на ходжите в аптеките

Костадин Маринов

Гладът за сладкиши също като цяло намаля значително, а ужасната кашлица, която ме преследваше от години, изчезна.

Лекарят ми също беше много приятно изненадан, че последните ми изследвания са по-добри от предходните и ме насърчи да продължавам да пия чая. Вече го пия просто като тонизираща напитка сутрин, а не като задължителна част от лечението, но той толкова ме ободрява. Така благодарение на Демир Бозан се чувствам отново на 30.

Костадин Маринов, Пловдив

Отслабване с билки: Какво казват Ванга и Петър Димков по темата

Лесно ли се отслабва с билки? Човек трябва да опита. Отслабването с билки си има специфика.

Хубаво е да опознаеш мъдрото знание, трупано от поколения – от написано слово, но и от изречено. Т.е. – да четем за отслабването с билки, както и да се допитваме до хора, които са на “ти” с материала.

Може ли да са билкари, народни лечители, посветени в тайните на фитотерапията? Без съмнение. Може ли да са хора, изпитали върху собственото си тяло билковата магия на отслабването? Защо не?

Съветите на Ванга за отслабване с билки

В това, което й се приписва като наследство, има мистика. Човек се чуди – наистина ли е казано от нея, или някой го “дописва”. Ще проработи ли избраната от нас билкова рецепта; а ако това се случи – ще ни помогне или ще ни навреди?

Пророчицата, както е известно, много често е препоръчвала съвсем прости решения на проблеми, изглеждащи тежки и заключени. Познавала е изтънко лечението с билки и е настоявала да не се залита по “букетите” от много лековити треви: за една болка – една билка. Така най-лесно можеш да разбереш дали избраният цяр ще те спаси или трябва да търсиш друг.

На голяма популярност се радва рецептата на Ванга за отслабване с билкова вода. Тя изисква да се снабдите със суха билка омайниче и 100 грама от нея да сварите за 5 минути в голям съд с вода. Оставяте я да изстине и след къпане се обливате с нея. Ритуалът се повтаря три поредни вечери. Преди лягане изпивайте по една чаена чаша запарка от маточина.

Една скромна хипотеза: ако човек реши да следва стриктно този модул, със сигурност ще спи спокойно и леко; няма да го мъчат кошмари, нито потребност от нощна разходка до хладилника. Може би така усещаш, че апетитът може да се контролира?

Другият съвет на пророчицата е да се пие кафе от изгорена дъбова кора: малка чашка преди ядене също помага да се овладее лакомията.

Бъзовата настойка на Петър Димков

При Петър Димков нещата са доведени до конкретика и който реши да опита, трябва да е много дисциплиниран. За сваляне на излишните килограми класикът има най-различни предложения, като разделя болестното затлъстяване от напълняването поради обездвижване и прекалена страст към храната.

Седефче, бял равнец, листа от орех, мечо грозде – лечебните растения в записките му са безброй. Хубаво е да се следват технологиите на приготвяне, дозировките, начините на прием. И у Димков, както при Ванга, по разбираеми причини рецептите за отслабване акцентират върху момента, предхождащ храненето: вземи такава настойка или такива капки, които ще те направят по-малко гладен!

демир бозан и Петър Димков

Рецептата на Петър Димков

Билката не може да свърши чудо, ако човекът не го поиска! Само вникнете в една примерна рецепта на Петър Димков за настойка-отвара от бъзови листа: (вижте рецептата в илюстративния текст, в жълтото каре!).

Билки без диета? Невъзможно!

Няма народен лечител или фитотерапевт, който да ви намери вълшебно биле, само с неговата сила да смъкнете наднормените килограми. Отслабването с билки оздравява и пречиства тялото, помага му да се освободи от излишни течности и токсини, да усвоява по-бързо храната.

Но съветите за едно или друго лечебно растение винаги са придружени с препоръки за умерено хранене.

Дали сте готови за отслабването с билки – можете да проверите сами с чая Демир бозан!

Той е достъпен (ТУК) в удобна филтър-версия и се препоръчва като ефективно, балансиращо здравето средство с природен произход. В състава му влизат котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче и особено важната царевична коса. Последният компонент доказано потиска апетита. Положителна страна при отслабването с билки е отсъствието на негативни странични ефекти: момент, който не е маловажен и който ще ви насочи да започнете с най-приемливия вариант: чая Демир бозан!

БАБИНИ БИЛКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Науката търси причините за масовото трупане на свръхтегло къде ли не: в специфичен ген, в семейните навици за хранене. Има по малко истина и в едното – и в другото. Но цялата истина е в признанието, че малко се движим – а много ядем! Много и нездравословно.

Няма друго обяснение за питането: как така бабите ни са били до дълбока старост тънки и чевръсти. Дали техните рецепти с билки за отслабване ще ни свършат работа? Как биха могли, щом живеем в друга реалност. Билките за отслабване на днешните баби са малко по-други!

Ето ги растенията за топене на килограми!

Модерните баби от 21-и век са наясно, че раздялата с наднормените килограми в достойна възраст е нещо доста сложно. Гладуването е опасно за здравето, интензивният спорт – невъзможен, за дълги разходки или просто за ходене пеш време не остава.

Ето вариант, съчетаващ “вчера” и “днес” на растенията за отслабване: вземаме пет грама канела, по 10 – кафяви водорасли и глог, заливаме всичко с литър гореща вода. Варим 10 минути, прецеждаме. От тази отвара се пие по една чаена чаша сутрин и вечер, без подсладители. Нали усетихте полъха на новия век: познатият глог е съчетан с кафяви водорасли.

По-традиционен е друг вариант: той изисква балансирана смес от корени на гръмотрън и глухарче, семена от копър, кори от зърнастец и цели стръкове полски хвощ. Тревната маса се подготвя за варене – две супени лъжици в три чаени чаши вода. Ври три минути, кисне един час. Непълна чаена чаша се изпива преди всяко ядене в продължение на два месеца.

Дали става дума за банална билка от миналите векове или за новооткрит растителен компонент, и в двата случая идеята е да се ограничи апетитът.

Как по-бързо да изгорим мазнините?

В 21-и век светът стана малък и е по-шик да отслабваш не с отвара от омайниче, а с биокомпонент от гуарана!

Много от новите средства за отслабване са на растителна основа и обещават бърза промяна чрез скоростно изгаряне на мазнините. Въпросната гуарана вдига адреналина поради високото си съдържание на кофеин – а именно това активира изгарянето на мазнините. Чуждоземската билка забавя стареенето и оптимизира всички жизнени функции. Това ни припомня, че отслабването не е въпрос само на суета: здравословно е, стига да го постигнеш грамотно и безопасно!

Да споменаваме ли зеления чай? Всеки знае, че освен отличен антиоксидант, той е стимулатор на обменните процеси; оптимизираният метаболизъм неизбежно стопява мастните депа. В същата група е и примамливо звучащото “мате”: включено в билкови продукти за отслабване, то увеличава разхода на енергия, а мазнините са отлично гориво за това.

Ако трудно вземате решение…

Ако ви е трудно да прецените с какво да започнете: дали с отвара от омайниче, кафе от дъбова кора или екстракт от мате, направете повече консултации и съберете достатъчно информация. А дотогава се заредете с класическия и изпитан билков чай Демир бозан (от ТУК) и започнете личната си битка с наднормените килограми.

Демир бозан работи срещу затлъстяването, хипертонията и сърдечно-съдовите проблеми във всяка възраст, но ползата му е най-важна за зрелите години. Чаят съдържа котешка стъпка, глог, блатен тъжник, хвощ, великденче, царевична коса – лечебни растения, чиито пропорции в букета са точно изчислени и гарантират оздравителен ефект без вреди.

Идеята е да бъде постигнат общ оздравителен резултат и стабилизация на сърдечно-съдовата дейност, балансирано действие на храносмилателния тракт и подобрена имунна защита. Отслабването с билки понякога ни позволява да получим много повече от желаното.

73 коментара по “Демир бозан. Чудо!

 1. За първи път намирам толкова ясно и вярно описание за Демир бозан, тази билкова комбинация! Браво!

 2. В интернет ще намерите още много различни версии относно това, какво е Демир бозан. Според някои то е обичниче, според други – бабини зъби, а според трети е нещо трето. Билковата комбинация „Демир бозан“ няма нищо общо с кандилколистното обичниче, което е отровно! Ние не предлагаме отровни или забранени от закона билки. Разбира се, не можем и да попречим никому, ако той е решил да се трови. Само можем да го предупредим, а той нека действа както сърцето му повелява!

 3. Да, билковата комбинация носи името Демир Бозан.
  Аз си го пия, проблеми няма.

 4. Добре де, защо не напишете комбинацията, да се знае?
  Тя ще е от билки, които се берат в различни сезони, така че вие пак ще си я продавате.

 5. Котешка стъпка, Глог, Блатен тъжник, Хвощ, Великденче и Царевична коса

 6. Хвала на зета и дъщерята дето ми отвориха очите за Демир Бозан. Това е билкова комбинация. Моят проблем беше подаграта. Докторите казваха, че подаграта не се лекува, караха ме да правя диета. С една дума всичко, което обичам, не биваше да накусвам.
  Не е никак лесна тая работа. Хапнеш ли нещо дето докторите не дават, се будиш посред нощ с адски болки в краката. Лоша работа, казвам ви!
  С Демир Бозана дето ви казах, че децата ми донесоха, няма никакъв проблем. Ям си каквото искам, ама по-по малко. Зех даже да забравям, че някога съм имал проблеми.

 7. Благодаря и аз за състава – но почетох доста в Internet напоследък за Демир бозан.

  • В състава на Демир бозан няма билки, които са в забранителния списък.

 8. надявам се да се окажете прав. На кутията ми пише че е пакетирано на 03.01.2011г. Може би трябва да се обадя на хората които ми пратиха чая.

 9. интересува ме кой може да гарантира за безопасността на този чай върху здравето на човека?

  • Регистрацията в Дирекцията по храните е гаранция, че Демир бозан е безопасен. Надписът е коригиран на новите кутии.

 10. Аз съм магистър фармацевт -учила съм ботаника и фармакогнозия при най-големите светила – като проф.Ахтарджиев и вярвам в лечебната сила на билките.

 11. аз също го пия ве4е става 2 месеца ето какво пише на кутията ;котешка стъпка. .п хвощ.великденч царевична коса
  блатен тъжник .към вас имам такъв въпрос вие сами ли събирате билките или ги купувате ако ги купувате нямя никаква гаранция 4е е то4но това което трябва да бъде
  искам да знаете 4е билките на bilek.net нямат абсолютнони какво действие може би са култивирани билки които нямат никакво действие…Приятен ден

 12. Найстина ли помага при косопад за6тото съм на 20 години а косата ми от 1 година ве4е капе и няма лек за сега . А само4увствието ми заедно с косата ми си отива подяволите .

 13. ИСКАМ ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ ДА СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ ОТ ИНСОЛИНОЗАВИСИМ ДИАБЕТ С ДЕМИР БОЗАН,И АКО ДА НЕКА ДА ГО КАЖЕ ВЪВ ФОРУМА ДА ГО ЗНАЯТ И ДРУГИТЕ?!!

  • Здравейте! Билките не лекуват, а само помагат. Демир бозан няма претенции, че лекува, защото това би било забранено от закона.

 14. Здравейте, Преди 10 дни баба ми получи инфаркт и в момента е парализирана от лявата страна.Неможе да си движи левия крак и ръка, а и говорът и е много неразбираев, но иначе е контактна.Има ли шанс с тази билка да помобри състоянието си, и дали няма да навреди на дугите и заболявания като анемия, болно сърце и ревматизъм.
  Пише че Демир бозан помага при стрес, преумора, депресия, но комбинацията от различни билки не вреди ли на други заболявания.Благодаря .

 15. Здравейте! Подучих се от тази публикация и изложените под нея мнения и си поръчах на цена от 43 лева демир бозан. Има го в аптеките на Фрамар в Стара Загора. Четох и по различни форуми, където се обсъждаше, че има ментета. Наистина, хората са препатили от шарлатани. Искам да ви кажа да си внимавате, защото само тази билкова комбинация, която съм взела, е хубавата. Това е истината. Това е така наречената „тайната билка на ходжите“, като се има предвид комбинация. Тя има ценен състав, като особено важни са пропорциите. Тези пропорции не се взимат предвид от ментаците. Може да се вземе и с поръчка, лекува какво ли не!

  • Една кутия Демир бозан е достатъчна за месец, през това време се усеща и ефектът от него.

 16. TRANLIVKOOOOOO ,NAPI6I NQKOQ REZEPTA, DE….VIJDAM ,4E 3NAE6 MNOGO ,HAIDE ,MOLQ TE .DAI NE6TO 3A 6IPOVE, 3A SUNU3IT ,3A OTSLABVANE, 3A VS.KOETO 3NAE6. PO3DRAV:ANELIA

 17. Изглежда, когато и да пие билки, човек винаги е закъснял. Моля всички ви- много ще се радвам да се съберем примерно в моя скайп или фейсбук и да обменяме билкови рецепти. Скайп:- gogotosam, имел:- [email protected]

 18. Здравейте на всички във този форум днес си поръчах билката демир бозан искам да я използвам за наднормено тегло утре ще ми пристегне с колет след месец ще се включа да споделя

 19. *Във всеки човек живеят трима души- Ти, лекарят и твоята болест. Твоя работа е, с кого ще се съюзиш.*
  Напълно подкрепям мнението на Трънливко Бодливко -харесвам начина Ви на мислене и бихме искали тел. за контакт за да Ви поканим в групата си където бихте ни оказал неизмеримо голяма помощ..

 20. Относно лечението с билки: За предрочитане е да се лекуваме с тях.Трябва да се знае,че процесът е по-дълъг.

  Но,те са само част лечението.Трябва да направим промяна в начина си на живот: хранене,мислене,вяра…
  Ако продължаваме по начина по който сме живели преди
  да се разболеем/който явно е ,,помогнал“/ то и резултата
  няма да е този който трябва очакваме,нали?

 21. Здравей те. Ако накой знае къде в Плевен или околието се изкопуват билки нека ми каже.Предварително Ви благодаря!

 22. utre 6te si si ia pora4am dano pone malko da ima ne6to viarno ot tezi superlativi ne biva da se podigrava nikoi sas zdraveto i bolkata na xorata

 23. zdraveite iskam da popitam za bilkata demir bozan dali lekuva sardechno bolni s zapusheni veni tai kato maikami e s 3 zapusheni veni e za 3 bai pasa no ne iska dase operira ka to e malko vazdrasna na 72godini i e sas diabet ise strahuva dali shte izdarji operacuiata zatova ne iska dase operira zatova se obrashtam s goliama molba da mi kajete dali demir bozan shte i pomogne blagodariavi mnogo

 24. Здравейте,най-вече ме интересува КАМИ, която е писала на 20.09.2011 год., че си поръчва билката и след един месец ще пише, дали има резултат, който знае нека да пише

 25. Хора, аз си купих билковата комбинация Демир бозан. Вярвам, тя ще ми помогне. Полагам усилия да променя и начина си на живот до колкото мога. Моето мото е: Искам значи мога. Нужна ни е повече вяра. Желая здраве на всички.

 26. Пия вече един месец Демир Бозан за сърдечносъдови проблеми.Пуша,но не чак толкова ,но не ги спирам/просто чувствам глад/ и преди да почна с Билката пак толкова пушех та……. резултата при мене е такъв/сигурно на всеки различно му действа/:1. Почнах да чувтвам стягане на главата.2. Получих една тъпа болка в областа на сърцето.3 Не отслабнах,а напротив 1,2 кг качих.Не се отчайвам знам,че билките действат по-бавно.И да питам някой от форума,които дават съвети за Демир Бозан:трябва ли да пия лекаствата ,които ги пиех преди вземането на билката,заедно с нея,защото аз ги и пия и не? Благодаря предварително за отговора на моят въпрос.

 27. Разбира се, в никакъв случай не спирайте лекарствата! Болката може да идва и от това!

 28. Благодаря за съвета.Ще продължа лекарствата и дано да има ефект.След 20-на дена ще ви пиша,та да видим.

 29. Здравейте!Холестерола ми е по- висок от нормалното.Може ли някой да ми каже Демир Бозан дали помага за нормализирането му и колко време трябва да пия този чай.

  • Тук http://goo.gl/p84jd можете да видите отзиви на 30 души, които са го ползвали за холестерол. Ефектът от Демир бозан се усеща още в първия месец.

 30. Sestra mi ima kamani vuv jlu4kata , doktorite sa i kazali samo sus operaciq moje da se mahnat.No az 4yh za DEmir Bozan i se interesyvam dali moje da zakypim i dali ima bilki ,koito premahvat kamanite vuv jlu4kata
  .

 31. Imam problem s alkohola.vsyako napivane mi struva skapo.udryam kolata.ili gubya pari telefoni i tnt.tozi demirbozan bi li mi pomognal da spra alkohola

  • Демир бозан намалява желанието за пиене, но ако не вземете твърдо решение да не пиете, нищо няма да ви помогне.

 32. Демир Бозан при мен даде положителен резултат. Препоръчвам го постоянно на приятелките си.

 33. А откъде мога да го поръчам, при условие, че не живея в София? Някакъв сайт или телефон за връзка ще може ли?

 34. На мен лично смело мога да твърдя, че ми помогна, както и на още няколко близки приятели, на които им споделих за Демир Бозан! 🙂

 35. Най-добре учи личният опит, затова предлагам: който има проблем и иска да го реши, да си вземе от билковата смес и да пробва. Моето лично мнение е, че разочаровани няма да има!

 36. Демир бозан е едно от синонимите на билката обичниче,а вие щом сте си я харесали за търговско име,добре.

  • Здравейте! За оригиналността и разрешението на Демир бозан можете да проверите в Българската агенция по безопасност на храните, където тя е регистрирана. Регистрацията е направена в Областна дирекция по безопасност на храните, София: Номер 237/16. 03. 2011г., ТД№: 001-2010.

 37. Вместо химия от аптеките, по-добре да оставим природата да свърши своята работа

 38. Демир Бозан е комбинация от полезни билки, пробвала съм чая много пъти, няма как да навреди!

 39. Много приятен вкус и най-важното, върна ми здравия сън. Много съм доволна!

 40. Демир Бозан помогна на мен и на цялото ми семейство да се справим с грипа, който ни налегна наскоро.

 41. Действа много добре и при простуда! Забравих пътя за аптеката, откакто го пия.

 42. Бях скептична…много дори, но сега, когато поръчвам за 2 път – за една приятелка, мога да уверя, че наистина действа.

 43. a deca za grip mogat li da go piqt deteto mi e na 6g no az 6te go vzema za mene za6oto otdavna kriq moq problem za starhovata nevroza no sega sam tvardo re6ena da go izlekuvam i da probvam s va6iq 4ai sled sedmica 6te go pora4am a za autopi4en dermatit pomaga li

 44. Наистина не е добре да давате Демир бозан на деца и то не защото ще им се случи нещо, а защото техните родители са склонни да отдават всичко, което се случва с децата, на билките. И най-вече онези неща, които изобщо не се дължат на тези билки.

  Иначе за страхова невроза ще ви помогне, а за аутопичен дерматит нямаме получени отзиви. Може да помага, а може и да не помага.

 45. Благодарим ви, Kiro Mitev, за положителната оценка за Демир бозан! Ще се радваме, ако повече хора научат за тези билки, защото те наистина вършат превъзходна работа!

 46. Здравейте!Ние от чужбина как можем да поръчва ме .без да молим познати?

 47. Здравейте искам да ви задам няколко въпроса:
  1. билката Демир Бозан помага ли при депресия, обърканост, нереалност и подтиснатост. 2.Тя лекува ли или само потиска симптомите.

  • Здравейте, Красимира. Демир бозан е комбинация от билки, а не билка. При това можем да ви гарантираме само за тази комбинация, която е произведена от българската компания „Фарма витал“. Да, тя отстранява физиологичните причини на депресията и така я лекува. Можете да видите отзиви на хора, които са се излекували, тук: https://www.demirbozan.com/category/depresiya/

   Демир бозан помага и при всички заболявания, които по някакъв начин са свързани с нервите и психиката, не само при депресия. Опитайте и после споделете отново тук!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *