Добро зрение ви позволява да видите и малките подробности

С добро зрение няма да изпуснете и най-малките подробности, които ни предоставя красотата на живота, така че се погрижете за очите си.

Зрението ви намалява, има спасение, можете да си го върнете по най-приятния начин предлаган до сега. Руският академик е открил рецепта за подобряване на зрението, с която това изглежда, като детска игра. Може и да не вярвате, но в народната медицина има билки, които да ви помогнат за връщането на зрението.

Във времената, които живеем често работата ни е свързана с компютри, а както знаем те вредят на очите и бавно зрението започва да губи своята сила. когато се приберем от работа и седнем да си починем включваме телевизора, който отново вреди на очите. Всички тези фактори вредят на очите ни и те губят своята сила, макар това да се случва бавно.dobro zrenie

Още щом усетите че зрението ви започва да отслабва започнете консумацията на рецептата, която ни предлага академика и няма да има нужда да слагате очила, защото то ще се подобри значително. Не нужно да давате пари за скъпи медикаменти, които често не помагат, защото орехите и алоето са едни природни ценности, които връщат доброто зрение.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

В случай, че чак сега виждате тази рецепта за добро зрение и вече носите очила не се отчайвайте, приложете я, тя ще ви помогне. Макар да изисква време чакането и търпението ще ви се отплатят, като върнете силата на очите си и вече няма да имате нужда от „помощни средства“, за да виждате добре.

Нека вече ви кажем и рецептата, защото сигурно вече нямате търпение да я приготвите и да си върнете доброто зрение.

Трябват ви листа от лековито алое, защото от тях ще изседим сока, който ни е нужен за възвръщане на зрението. От растението се изрязват само долните и средните листа, които се измиват много добре първо със студена, а после и с топла вода. Бодлите на алоето трябва да се отстранят и листата на растението да се приберат в хладилник за 12 дена. После ги извадете и ги нарежете на малки парченца. Изстискайте сока им до капка с помощта на марля.
Трябва ви 100 грама сок от алое, който ще изцедите в съд и към него ще добавите 300 грама натурален чист мед.

Другият продукт, който ще прибавим са орехи. Изчиствате ги от черупките и натрошавате на ситно 500 грама орехови ядки.

Накрая трябва да завършим, като изцедим сока на 4 лимона и го прибавим към другите продукти.

Получихме лечебна рецепта за възвръщането на добро зрение от орехи, сок от лимон, алое вера и мед. Остана всичко да се разбърка добре и да консумирате от сместа 3 пъти на ден по 1 супена лъжица. Все пак не оставайте с грешно впечатление, че с консумацията на една лъжица ще имате орлов поглед, изисква се време, постоянство и търпение, но всичко това си струва.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *