ДОКАЗАНО! Този билков коктейл мори АНОРЕКСИЯТА!

Ето лесен и ефикасен начин да се справите с това заболяване и то само с природни средства

При страдащите от анорексия нервоза се наблюдава понижаване на теглото, наличие на измислена представа за външния вид, опит за контролиране на килограмите чрез постоянни диети и гладуване, перманентен страх от покачване на индекса на телесната маса, прекумерна употреба на диуретици, желано повръщане, употреба на разхлабителни лекарства без реална причина.

Демир бозан билки за бъбреци
Ето лесен и ефикасен начин да се справите с това заболяване и то само с природни средства!

Ето лесен и ефикасен начин да се справите с това заболяване и то само с природни средства!

Ние ви предлагаме лесен и ефикасен начин да се справите с това заболяване, чрез изцяло природни средства, като единственото условие за успех сте самите вие и вашата упоритост.

Начин на приготвяне и употреба – смесете по 20 г трици от жито или плодове от царевица, плодове ечемик, плодове ечемик, плодове ръж и плодове мека пшеница. Цялото получено количество се вари 2 часа на тих огън в 3 л вода, като изврялото количество се добавя. След като се прецеди, към запарката се добавя и 1 кг течна глюкоза. Приема се по 1 водна чаша 3 пъти дневно преди ядене в продължение на 10 дни, след което се правят 2 дни почивка. Повтаря се общо 3 пъти.

Билка.инфо ви препоръчва за бързо постигане на желания ефект да комбинирате приема на горната смес със следната рецепта – 100 г корени от бял оман се добавят към 1 л домашно червено вино и се оставя да кисне в продължение на 8 дни, като се разклаща по на често. След 8 дни настойката се прецежда и се пие по 1 супена лъжица 30 минути преди ядене 3 пъти дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *