Дълголетие и здраве са постижими цели с прясно мляко

Прясно мляко, бадемово масло и куркума са трите съставки, които са ви нужни, за идеалното здраве, което е предвестник на дълголетието.

С приема на отварата, която ще си приготвим ще си осигурим здраве завинаги, защото тя подсилва силите на организма, които ни предпазват от заболяване. Подсилването на имунната система е първата крачка към дълголетието, защото така ще се предпазите от всяко заболяване.

В прясното мляко има толкова много полезни вещества, че дори и без да е комбинирано с друго продукти, то е източник на здраве. В него има голямо разнообразие на витамини, минерални соли, млечна захар, белтъци, ензими, магнезий, хлор, натрий, цинк, мед, желязо и вода. Съдържанието на лактоза в млечния продукт успешно възпира гнилостните процеси в организма и заедно с това стимулира за развитието на микрифлората на червата ни.prqsno mlqko

Бадемовото масло, което ще вложим в отварата за здраве и дълголетие е един много полезен продукт за храносмилателната система, защото стимулира нейните функции. Чрез приема на бадемово масло високият холестерол ще влезе в нормите.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Куркумата има завидни противовъзпалителни способности и влагането и в отварата спомага за решаването на възникнали проблеми в организма. Според редица изследвания, които са направени на подправката тя има силата да лекува страховитото заболяване рак.

Споменахме по-малко за всяка една от съставките, с които ще си приготвим отварата за дълголетие и здраве и остана само да издадем нейната рецепта.

Куркумата, която ще използвате трябва да е стрита на прах и от нея ви трябва съвсем малко количество, само 1/8 чаена лъжичка. В съд наливате 1/4 чаша вода, която поставяте на котлона и после добавяте стритата на прах куркума. Тези съставки се варят 10 минути.

Взимате друг малък съд и него наливате 1 чаша прясно мляко, като към него добавите и двете супени лъжици бадемово масло. Тази отвара също се поставя на котлона и след завирането и се прибавя бавно към другата, като бъркате непрекъснато при смесването.

Когато смесите двете отвари вече новата единствена отвара, която ще пиете има цвят на злато. Приемът на отварата за здраве и дълголетие трябва да се осъществява докато е топла. Разбира се дълголетието и здравето не идват веднага след като опитате отварата, трябва да пиете от нея поне 3 месеца. Всеки ден се изпива по една топла чаша с лековита отвара. Само така тя ще ви възнагради със здраве и дълголетие.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *