Една невероятна диета за всеки

Кой ли не иска да е красив и строен, да впечатлява околните със своите физически дадености? Даже и тези, които твърдят, че външният вид няма значение, понякога и те се поглеждат в огледалото, оглеждат се в очите на другите. А и да не говорим, че по-ниското тегло си има и своите здравословни предимства. Органите и тъканите по-бавно се износват, което автоматично води и до по-малко хронични болести, като диабет, високо кръвно и сърдечни проблеми. Затова ви предлагаме едина изпитана диета, която ще реши проблемите ви, ако сте около 10-на килограма над нормата. Естествено можете да я пазите и за свалянето на повече килограми, но има опасност да ви стане еднообразна. И естествено, не бива да забравяте и спорта – без него никоя промяна няма да е пълна.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ето и едно примерно меню:

Закуска: Две яйца приготвени по какъвто начин желаете /без мазнина/ или един притеинов шейк.

Междинната закуска се състои от 30 грама сурови ядки /бадеми, орехи, кашу/.

На обяд хапнете около 100-150 грама пилешко филе заедно с една зелена салата, количество колкото желаете, полята със зехтин, но само 1 с.л. и сока на половин лимон. Ако желаете може да добавите и 50-100 грама сладки картофи.

Следобедната закуска се състои от 30-50 грама козе сирене и половин-една краставица.

А вечерята ще е пуешко фили или риба, отново около 100-150 грама, заедно със зелена салата, зехтин и лимонов сок.

Не забравяйте и течностите, които трябва да са не по-малко от 2 литра под формата на вода.

Ако спазвате диетата в продължение на месец, резултатът е гарантиран. Не се теглете на кантар, а вземете мерки със сантиметър. Топят се мазнини заради ниско въглехидратното хранене. Ще се учудите колко е лесно да влезете във форма без броене на калории. Естествено ако спортувате поне 3 пъти в седмицата, това ще е допълнителен плюс.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *