Ефикасна маска за косопад

Ако човек губи към 30 – 50 косъма на ден, се счита за нормално. Но когато се установи твърде голяма загуба на коса, тогава човек започва да се притеснява и да се чуди дали няма някакъв вътрешен проблем. А той може да е различен и понякога не твърде безобиден.

detail_20130226042117Копадът може да се дълги на метаболитно нарушение (липса на витамини B6 и B9), възбуда, стрес, общо отслабване на тялото, причинено от предишни заболявания (анемия, грип, хронични настинки с повишена температура), наследствено предразположение.

Ето защо не бива да се подценяват тези факти, трябва да се намери решението и едновременно с това да се подсили косата, като й се дадат повече полезни вещества. Като например следната маска за косопад, която може всяка една от нас да си направи в домашни условия.

Демир бозан билки за бъбреци

Разбъркайте много добре 2 сурови жълтъка, 50 гр. ракия и малко вода. Втрийте сместа в кожата на главата и нанесете равномерно върху цялата коса. Изчакайте 20 минути и изплакнете с подходящ шампоан. Маската се препоръчва за всички типове коса.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *