Ето как да излекувате пародонтит

Пародонтит е вид заболяване, което се описва с възпаление на венците и води до оголване на зъбите, а от там и до тяхното разклащане в последствие падане.

Заболяването засяга доста голям процент от хората и е задължително условие да се лекува, защото ще доведе до лоши последици и да останете без зъби в устата. Това е доста смущаващо и освен дискомфорта, който ще изпитвате и няма да можете да се усмихнете спокойно и без притеснения това ще окаже проблеми и на здравословното ви състояние.

“Фигурин

Не бива да подценявате проблема трябва да се лекувате, заболяването пародонтит може да доведе до тежки последици за организма ви. Вземете мерки и задръжте зъбите в устата с лесни рецепти, които се предлагат от народната медицина и са достъпни за всеки.parodontit

Ще ви представим няколко рецепти, в които се използват различни съставки. Всички са еднакво ефикасни и се борят успешно с пародонтит, затова ако сте засегнати от него е време да го победите и да се радвате на една прелестна усмивка.

Медът е познат от векове на хората и се прилага за лечение на разнообразни заболявания, защото целебна му сила е уникална благодарение на всички полезни вещества, които съдържа. Той успешно се бори и с пародонтит, като рецептата, която ще използвате срещу коварното заболяване е много простичка. Взимате 1 супена лъжица пчелен мед и го смесвате с 1/2 чаена лъжичка зехтин. Двете съставки се разбъркват много хубаво и с получената смес се трият венците. Процедурата се прави поне 6 пъти в рамките на един ден, за да може да бъде победен пародонтита.

Хималайската сол също е добро средство за лечение на заболяването пародонтит. Това което се иска да от вас да правите с този продукт е да сложите малко хималайска сол върху марля. След това мажете венците хубаво. Процедурата трябва да прилагате сутрин и вечер.

С кисело зеле също се лекува пародонтит, така че вземете едно листо и го дъвчете енергично. Лечебната му сила ще намали кървенето на венците, което предизвиква заболяването. дъвченето на кисело зелево листо трябва да се изпълнява 3 пъти на ден. Само след 7 дена вие ще забележите положителния резултат, като венците ви ще се стегнат и кървенето от тях ще бъде намалено до минимум.

Алоето също е едно много добро решение за лечение на заболяването пародонтит, което засяга венците, защото това растение е известно с ползите, които носи на организма. Процедурата, която трябва да извършите е много лесно но малко неприятна, защото вкусът в устата не е прекрасен, но все пак усилията ще се увенчаят с успех. Вземате едно листо от алое и отстранявате ципата му. Търкате венците си с него добре и изчаквате 5 минути преди да изплакнете устата с вода.

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Ето как да излекувате пародонтит

  1. WTF?! Интересно завършва статията – да обелим ципата на алоето и до там…. Предполагам се мажат венците след това, но какво е усещането не е споменато. Предполагам щипещо /никога не съм ползвала алое, нито имам, та от друг човек знам, че е малко неприятно като се намажеш/

    • Извиняваме се за грешката и благодарим за реакцията. Вече всичко е поправено.
      Пожелаваме ви хубав ден!

  2. "Това е доста смощаващо и освен дискомфорта, който ще изпитвате и няма да можете да се усмихнете спокойно и без притеснения това ще окаже проблеми и на здравословното ви състояние." Моля Ви, пишете грамотно, все пак това е официална публикация, а не чат с приятелки.

  3. "Това е доста смощаващо и освен дискомфорта, който ще изпитвате и няма да можете да се усмихнете спокойно и без притеснения това ще окаже проблеми и на здравословното ви състояние." Моля Ви, пишете грамотно, все пак това е официална публикация, а не чат с приятелки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *