Ето как ще заличите белезите по тялото си!

Постигнете ефективни резултати и заличете всеки нежелан белег

Всяка сутрин мястото с белега се измива с катранен сапун, след което се избърсва с кърпа и мястото се намазва със смес от сок от лимони, одеколон и глицерин на равни части. Преди обяд, се прави слънчева баня, като зелени листа от слънчоглед се поставят върху пострадалите места за 20 – 30 минути, след което е добре да се облеете с речна или морска вода. А вечер се прави компрес, като торбичка, пълна с попарена лайка, се налага върху белега за 20 – 30 минути, последван от намазване с катранен сапун.

“Фигурин
Постигнете ефективни резултати и заличете всеки нежелан белег!

Постигнете ефективни резултати и заличете всеки нежелан белег!

Начин на приготвяне и употреба – 20 минути преди ядене сутрин, обед и вечер се приема по една бучка захар с 20 капки от следната смес: 20 г тинктура от цвят глог, 20 г валерианова тинктура, 1 г камфор на прах, 15 г вода от горчиви бадеми и 10 капки олио от мента.

Ако дадените рецепти са недостатъчни, 2 часа след ядене се изпиват по 75 мл запарка от борови връхчета, агримония, орехови листа, исландски лишей, спирея и росопас по 50 г от всяка. От тази смес 2 супени лъжици се запарват в 500 мл вода за около 15 минути, след което се прецежда.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *