Ето кое лекува бъбречнокаменна болест!

В народната медицина тази рецепта се е доказала като незаменим помощник в разбиването на камъните в бъбреците

Един от основните признаци за наличие на бъбречнокаменна болест е болката и чувството за тежест в кръста, като по принцип болката е концентрирана само от едната страна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Не е изключена и появата на кръв в урината.

В народната медицина тази рецепта се е доказала като незаменим помощник в разбиването на камъните в бъбреците!

В народната медицина тази рецепта се е доказала като незаменим помощник в разбиването на камъните в бъбреците!

Дори и при наличието на един от тези симптоми си е основателен повод да се обърнете към уролог. Не чакайте да получите пристъп на бъбречна криза.

В българската народна медицина следната билкова рецепта се е доказала като незаменим помощник в разбиването на камъните в бъбреците. Затова и ние от Билка.инфо ви предлагаме това билколение преди да сте посегнали към скъпите лекарства.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се следните билки 100 г магданоз, по 80 г брош, корени гръмотрън, по 60 г стръкове изсипливче, плодове хвойна, вишневи дръжки, коренища пирей и листа бреза. 3 супени лъжици от билковата смес се слагат в 1 л вода. Оставя се да ври за около 10 минути, след което се прецежда. Пие се по 1 винена чаша преди ядене, в продължение на 20 дни, след това се приема и след ядене. За да се постигне ефикасно лечение Билка.инфо ви препоръчва по време на лечението да се приемат големи количества череши, вишни, дини, пъпеши и семките им, грозде и магданоз.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *