Ето кои билкови илачи помагат при атеросклероза

Възстановете еластичността на артериите и да отстраните натрупаната плака

При нормално състояние здравите артерии са еластични и гъвкави. Поради високото налягане с течение на времето може те да станат с по-дебели страни, да се натрупа плаката и да се намали еластичността им. Тогава говорим и за наличие на атеросклероза.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
отървете се натрупаната плака с билки.

отървете се натрупаната плака с билки.

Предлагаме ви няколко рецепти, доказали своята ефективност в народната ни медицина, с чиято помощ да възстановите еластичността на артериите и да отстраните натрупаната плака.

Начин на приготвяне и употреба – по 20 г стръкове от бял имел и листа от горска ягода, 10 г стръкове от росянка, 30 г стръкове от бял равнец и 50 г листа и цвят от глог се смесват добре. В 200 мл вряла вода се добавя 1 супена лъжица смес, ври 3 минути, кисне още 5. Получената запарка е дозата за 1 прием. Пие се 3 пъти дневно по 200 мл.

Начин на приготвяне и употреба – по 20 г листа от маточина, цвят от глог и стръкове бял имел, 10 г корени от дилянка и 5 г цвят от арника се смесват. Вземете 1 чаша студена вода и към нея добавете 1 супена лъжица от билките. Вари се на тих огън, докато заври водата, след което се маха от котлона и се оставя да кисне за 1 час. Полученото количество е за 1 доза. Приема се 3 пъти дневно по 1 чаена чашка.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *