Ето тези продукти се грижат за красивия бюст

Добре е всяка жена да знае, че храната, която консумира се отразява не само на дупето или корема, а също и на формата и красотата на гърдите. Ето какво още трябва да знае всяка жена – има няколко продукта, които помагат в изграждането и поддържането на наистина красиви гърди. Вижте кои са те.

“Фигурин

За да бъдат гърдите красиви е добре да се консумират често храни, които съдържат голямо количество растителни влакна. Някои от тези продукти са сините сливи, овесените ядки, пълнозърнестия хляб.

красив бюстОсвен красиви, гърдите трябва да бъдат и здрави. За целта е необходимо по-често да хапвате зеле и броколи, тъй като в тях се съдържа веществото хистидин, което предотвратява растежа на раковите клекти, а също и веществото сулфорафен, което предпазва от лъчева болест и рак на гърдата.

За здравето на гърдите се грижат също и плодовете и зеленчуците, които са с богато съдържание на бета-каротин и калий. Едни от най-добрите източници сред тях са моркови, цитрусови плодове, грозде, кайсии.

Друг отличен помощник за поддържането на красотата на женския бюст са рибата и морските дарове, най-вече заради съдържанието на ненаситени мастни киселини, фосфолипиди и йод.

За стимулиране производството на женските полови хормони – естроген, помагат млечните продукти. Освен това те са богати на лакто-протеини, които подобряват еластичността на кожата. Млякото можете да използвате и за да си направите натурална маска, която е изключително полезна за млечните жлези.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *