Захаросан мед лекува гъбички по ноктите на краката

Захаросаният мед ще пребори упорите гъбички по ноктите на краката успешно и то само за 14 дена, като прилагате една много лесно, но в същото време и ефикасна процедура.

Лесно можете да се избавите от заболяването и вече нищо да не ви притеснява да покажете краката си, защото силата на захаросания мед ще се пребори с гъбички по ноктите.

Демир бозан билки за бъбреци

Наличието на гъбичната инфекция по ноктите на краката ви се характеризира с петна и деформация на нокътя. Тя може да е в следствие на честото носене на стегнати и неудобни обувки, ходене с боси крака във влажна среда и други. Често тази деформация причинява болка и ходенето е затруднено. Знайте, че преди предприемането на лечение трябва да посетите кабинета на специалист. Той ще направи всяко изследване, от което имате нужда и ще ви уведоми в случай на гъбична инфекция. Когато гъбичната инфекция е потвърдена вземете незабавни мерки и се излекувайте само с помощта на малко захаросан мед.zaharosan med

Единствената съставка, която ще ви е нужда да се справите с упоритите гъбички, които предизвикват неблагоприятна гледка, защото ноктите са деформирани и имат петна по тях е захаросан мед. Започвате лечението, като намажете засегнатите места със захаросания мед. Върху краката трябва да сложите найлон, за да ги увиете, защото меда ще се разтопи и ще се стече по тях. Можете да използвате найлонови ръкавици, за ваше удобство, защото ще мушнете пръстите на краката си в тях. След като вече сте намазали засегнатите места със захаросания мед и сте увили с найлон е време да си обуете чорапи отгоре. Препоръчваме тази процедура на лечение да се извършва преди сън, защото така се престоява с направения „компрес“ цяла нощ. Когато станете на сутринта сваляте чорапа и найлона, а след това измивате краката, но само с чиста вода.

Лечението продължава за период от 14 дена, защото премахването на петната и гъбичната инфекция изискват време, постоянство и търпение.

При нужда периодът на лечение се увеличава, като не бива да се отчайвате и да спрете прилаганото до сега лечение със захаросан мед, защото някои видове гъбички са много упорити и премахването им изисква време и доста търпение.

Подгответе се за летния сезон и не позволявайте на гъбичките по ноктите да съсипят лятото ви. Премахнете ги само с една съставка, която е захаросан мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Захаросан мед лекува гъбички по ноктите на краката

  1. Направих го, и вече половината ми нокът израства здрав .Само дето нямах захаросан мед , и се мазах сутрин , защото сега е много топло времето – ходиш си денем с джапанки………УСПЕХ !!!!!!

  2. И аз съм изпробвала тази рецепта, но на ноктите на ръцете. Наистина помага и бих препоръчала на хората с такъв проблем да прилагат тази рецепта, защото е изключителна лесна за приложение и евтина.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *