Гарантирано и бързо зарастване на рани с този мехлем

Зарастване на рани, напукани пети и ръце, изгаряния или възпаление се лекуват с този мехлем от народната медицина.

Мехлема е широко разпространен в Русия и целия народ се възползва от неговата лечебна сила, защо тогава и ние да не опитаме и сами да се уверим колко полезен може да бъде. Приготвите ли го веднъж можете да го съхранявате дълго време, така че нека мехлема бъде наблизо в случай на нужда, защото нищо не се знае. Лошите неща стават бързо, а раните по порязване или падане могат да зараснат за кратко врене, ако са намазани с мехлема. Той може да бъде използвам ежедневно, като го нанасяте на ръцете си като крем. Също така е способен да ви отърве от напуканите пети, все пак лято наближава и никой от нас не желае краката му да изглеждат зле, защото ще са на показ през целия ден.mehlem

“Демир

Лечебния мехлем можете да използвате при синузит, бронхит или язва освен за бързото заздравяване на рани. Изключително подходящ е за всяка възраст, защото не предизвиква никакви нежелани реакции.Приготвя се от продукти достъпни за всеки: пчелен восък, яйце и зехтин.

Преди всичко трябва да започнете с варенето на едно яйце, а от него ще използваме само жълтъка. В стъклена купа налейте 400 грама зехтин и после прибавете 60 грама пчелен восък и жълтъка на яйцето, което сварихте. Омесете съставките и ги поставете на огъня, като бъркате непрекъснато. Сместа трябва да получи кафяв цвят и чак тогава се отстранява от огъня. Преди да прецедите през марля например я оставете да изстине за около 25 минути. сложете чудотворния мехлем в стъклено бурканче, затворете го и го съхранявайте на хладно, като най-подходящото място е хладилника.

За лечение на рани е нужно да намазвате засегнатите места с мехлема. Когато го използвате, като средство срещу синузита ще капете във всяка ноздра по 2 капки. Язвата се лекува, като се консумира по 1 супена лъжица 3 пъти на ден преди консумирането на храна.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *