Важно за всяка жена!

Макар и съвременната жена да е достатъчно информирана, все още има неща, които остават забулени в мъгла за интимния свят на дамите. Въпреки, че темите за преживяванията под завивките да не са такива табута, както преди години, и днес все още не се знаят доста неща, а научаването на много от тях предизвикват интерес. Ето защо ще предоставим на вашето внимание пет интимни тайни, които биха ви заинтригували.

“Демир

???????????????????????????????????????Какво непременно да знае една жена:

1.  Макар лекарите да ни призовават да използваме най-простите предпазни средства при интимен контакт, има голяма вероятност да се заразите и с тях. Причината е в това, че кожата на жената се докосва до половия орган на мъжа, а това прави възможно предаването на болестта.

2. Когато жената не прави редовно полов живот, то нейният полов орган значително се стеснява. Това е характерно за периода на менопаузата, но и при жени в зряла възраст с нередовни контакти, също е възможно.

3. Неприятно, но факт – голям процент от жените не достигат до края. Докато за мъжа това е нещо естествено, дамите трябва да се „научат“. Освен типичния интимен контакт, жените имат нужда и от допълнителна стимулация и любовна игра.

4. Още по-любопитен е факта, че прословутата G-точка, която всички възхваляват, не е на едно и също място за всяка жена. Смята се че е в самото начало на нейното тайно място, но има и разминавания;

5. И преди всичко  – ароматът там долу. Той е мощен афродизиак за мъжа, така че не ви трябват допълнителни ароматизиращи средства. Естествено това не значи да не си вземете душ преди това, но не се престаравайте с козметичните интимни продукти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *