Искате бели зъби – направете си домашна паста

Всеки мечтае за ослепителна усмивка, зад която се крият бели зъби, а това е възможно и без да си купувате скъпите пасти за зъби, защото можете да си направите по ефикасна сами у дома.

Защо само холивудските звезди да имат ослепителна усмивка и бели, като диаманти зъби? Време е да спрем да им се възхищаваме и да постигнем същия ефект с домашна паста за избелване на зъби само с лимон и сода за хляб. Усмихнете се и покажете на всички колко са бели зъбите ви без да сте използвали скъпите избелващи пасти или посещения при стоматолог.

С домашната паста за бели зъби вече няма да има следа от жълтите петна, които ви карат да криете прелестната си усмивка. Покажете я на всички без да се притеснявате, защото само докато се усмихнете всичко около вас ще заблести.

Искате бели зъби - направете си домашна паста

Искате бели зъби – направете си домашна паста

За приготвянето на пастата за бели зъби ще използваме сода бикарбонат, която всеки има в дома си и му е под ръка по всяко време. Тази съставка ще окаже благоприятно влияние върху зъбите ви и ще подейства, като пилинг. Лимоновият сок, който ще вложим в пастата пък ще отстрани всяко едно жълто петънце, което е върху зъбите ви.
В пастата за бели зъби влагаме само тези две съставки, които са достъпни и ги има във всеки дом. Не отлагайте и чакайте, за да си направите пастата за бели зъби, защото не е нужно да карате хората да чакат да видят прелестната ви усмивка. А все пак така ще приповдигнете и своето самочувствие и вече няма да ви е срам от жълтите петна на зъбите ви, защото от тях няма да е останала следа.

Приготвянето на пастата за бели зъби става за секунди и няма да ви забави сутрешната и направа. Ето и как става: Вземете чашка с малки размери и в нея изсипете 1 лъжица за супа от содата за хляб. След това разрежете един лимон 2 части и изстискайте сока на всяка една директно в содата. Бъркате двете вложени съставки, докато мехурчетата не изчезнат и се получи паста, гъста каша. Нанасяте върху четката от домашната паста за бели зъби и търкате старателно. Изплаквате обилно с вода.

Само след няколко измивания сами ще видите, че жълтите петънца по зъбите ви започват да избледняват, докато не изчезнат напълно.

Искате бели зъби – направете си домашна паста
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *