Искате бели зъби – направете си домашна паста

Всеки мечтае за ослепителна усмивка, зад която се крият бели зъби, а това е възможно и без да си купувате скъпите пасти за зъби, защото можете да си направите по ефикасна сами у дома.

Защо само холивудските звезди да имат ослепителна усмивка и бели, като диаманти зъби? Време е да спрем да им се възхищаваме и да постигнем същия ефект с домашна паста за избелване на зъби само с лимон и сода за хляб. Усмихнете се и покажете на всички колко са бели зъбите ви без да сте използвали скъпите избелващи пасти или посещения при стоматолог.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

С домашната паста за бели зъби вече няма да има следа от жълтите петна, които ви карат да криете прелестната си усмивка. Покажете я на всички без да се притеснявате, защото само докато се усмихнете всичко около вас ще заблести.

Искате бели зъби - направете си домашна паста

Искате бели зъби – направете си домашна паста

За приготвянето на пастата за бели зъби ще използваме сода бикарбонат, която всеки има в дома си и му е под ръка по всяко време. Тази съставка ще окаже благоприятно влияние върху зъбите ви и ще подейства, като пилинг. Лимоновият сок, който ще вложим в пастата пък ще отстрани всяко едно жълто петънце, което е върху зъбите ви.
В пастата за бели зъби влагаме само тези две съставки, които са достъпни и ги има във всеки дом. Не отлагайте и чакайте, за да си направите пастата за бели зъби, защото не е нужно да карате хората да чакат да видят прелестната ви усмивка. А все пак така ще приповдигнете и своето самочувствие и вече няма да ви е срам от жълтите петна на зъбите ви, защото от тях няма да е останала следа.

Приготвянето на пастата за бели зъби става за секунди и няма да ви забави сутрешната и направа. Ето и как става: Вземете чашка с малки размери и в нея изсипете 1 лъжица за супа от содата за хляб. След това разрежете един лимон 2 части и изстискайте сока на всяка една директно в содата. Бъркате двете вложени съставки, докато мехурчетата не изчезнат и се получи паста, гъста каша. Нанасяте върху четката от домашната паста за бели зъби и търкате старателно. Изплаквате обилно с вода.

Само след няколко измивания сами ще видите, че жълтите петънца по зъбите ви започват да избледняват, докато не изчезнат напълно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *