Искате да отслабнете, това не е проблем за ленено семе

Ленено семе намира приложение и в народната медицина, като освен всичките му ползи за здравето то е един ефикасен продукт, който ще махне от тялото ви излишните килограми.

Семената на лена, които консумираме засищат и така чувството глад намалява, което ни помощта да не слагаме много храна в устата си, която да се залепи на коремчето. Диетата с ленено семе, която ще предложим днес е изключително ефикасна и благодарение на нея килограмите намаляват. Не става много бързо, но ако имате търпение няма да имате коремче, защото продукта пречи за образуването на ципа по стомашните стени.leneno seme

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Силата на лененото семе се изразява в неговата попивателна сила, защото когато го консумираме то увеличава своя обем. Стомаха ни се запълва и от чувството за глад изчезва напълно, защото организма ни казва, че няма място да повече храна. консумирате ли ленено семе не само ще свалите килограмите, но като бонус ще получите и защита на организма. Лененото се ме подсилва имунната система и предпазва най-вече от онкологични заболявания.

Решите ли да включите ленено семе в менюто си и да го използвате за отслабване е добре да се посъветвате със специалист. Здравословното ви състояние трябва да е добро, защото има заболявания, които не се повлияват благоприятно от продукта.

Ако всичко е наред и нямате заболявания, на които лененото семе да оказва неблагоприятно въздействие можете да свалите някое друго кило с продукта. За да постигнете ефекта към, който се стремите, а това е отслабването не са нужни кой знае какви усилия от ваша страна. Иска се лененото семе да се включи в хранителния ви режим. Можете да го добавяте спокойно към салати, супи и основни ястия. дали ще го смилате или не е ваше решение, въпрос на вкус.

Когато консумирате ленено семе зареждате организма си с полезни вещества, които се усвояват цялостно. С течение на времето килограмите започват да падат надолу и постигате бавно целта си. Консумирайте ленено семе и ще спечелите, защото ще си осигурите здраве и желаната фигура. Наистина отслабването на става веднага и процеса е малко по-бавен, но е много ефективен.

В случай, че искате да стимулирате процеса на отслабване можете да си направите отвара от ленено семе, но не трябва да я пиете повече от 14 дена. Тя се приготвя, като в 3 чаени чаши вода добавите 2 супени лъжици ленено семе и кипнете на котлона за 10 минути. След изстиване се прецежда и се пие по 1/2 чаша поне 50 минути преди да се нахраните. За подобряване на вкуса на отварата си добавете малко мед и няколко капки лимонов сок.

Пиете ли 14 дена тази отвара направете пауза от 2 седмици и ако има нужда продължете приема и след това. Спазвайте правилото и не пийте отварата повече от 3 месеца, като се включват и паузите, които правите.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *