Истини и заблуди за една гореща тема табу!

Интимното докосване, когато нямаме наблизо мъж под ръка, също може да бъде много вълнуващо. Малко жени обаче биха си признали, че някога са се докосвали „там долу“ по-така. Все още тази тема се нарежда сред табутата, колкото и за разкрепостени да се смятаме. Ако сте от хората, които искате да знаете нещо повече за този начин за доставяне на удоволствие, но ви е срам, ние ще ви кажем някои важни неща, които са в сила за всяка жена, която си позволява понякога да разпуска по този начин.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

2299135894405273812179Митове:

1. „Ръчната“ работа е напълно безопасна – това не е точно така, особено при мъжете, при които може да се получи раздразнение на кожата на половия орган или нараняване на уретрата;

2. То е само за млади – не, не е. Много голям процент и възрастни хора го правят.

3. Обвързаните не го правят – напротив, точно при тях е много стимулиращо наблюдаването на действията на партньора върху себе си.

4. Неизбежно се повишава риска от полово заболяване – няма как да се заразиш сам от себе си, така че това издиша отвсякъде. Само ако има контакт с партньор, тогава има риск от зараза.

5. Ако го правиш, няма да имаш деца – не е вярно, това няма общо с възпроизвеждането. –

Истини:

1. Действа на жените като профилактика срещу най-често срещаните цервикални инфекции, като в същото време облекчава инфекциите на половите пътища;

2. Сърдечносъдовата система става значително по-силна.

3. Намалява риска от диабет от тип 2;

4. Спим по-добре и сваляме напрежението от себе си.

5. Засилва тазовите мускули.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *