Избелете зъбите лесно и ефикасно

Усмивката е много важен аксесоар за нашето лице. Както се казва: „Усмихнатите хора са по-красиви.“ И това е напълно вярно, тъй като усмихнатия човек много лесно може да спечели симпатиите на околните. Още по-важно е усмивката да бъде красива, защото състоянието на зъбите оказва влияние върху нашето самочувствие. Затова ние ви предлагаме един много лесен домашен трик, с който по много бърз и евтин начин можете да се сдобиете с бели зъби.

“Фигурин

усмивкаЗапочнете със старателно измиване на зъбите с четка и паста. След това вземете кора от банан и започнете да натривате зъбите си с вътрешната й страна, с леки движения. Правете това около 2-3 минути, след което изплакнете устата си с хладка вода.

Избелващият ефект на банана се дължи на богатото съдържание на калий и магнезий в неговата кора. Те се абсорбират от емайла на зъбите и го избелват ефективно.

За да получите максимален ефект е най-добре да извършвате ежедневно процедурата, вечер преди лягане. Само след няколко дни ще забележите бляскавите резултати.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Избелете зъбите лесно и ефикасно

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *