Изгонете главоболието с тази билкова комбинация!

За тези, които ежедневно ги мъчи главоболие

Всеки от нас е изпитвал силата на главоболието неведнъж през живота си. Но има и хора, за които това страдание е всекидневие.

Главоболието ни кара да се чувстваме като смазани, рязко спада работоспособността ни, изключително трудно се концентрираме и всичко и всеки ни дразни. Повечето хора обикновено отдават твърде малко значение на главоболието, знаейки че неизбежно то ще спре все някога. Но има и състояния, когато болката е толкова силна и остра… Това е знакът за внимание, тъй като причиата можа да се окаже и изключително сериозна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Главоболието ни кара да се чувстваме като смазани!

Главоболието ни кара да се чувстваме като смазани!

Хубавата новина е, че в повечето случаи главоболието е относително безобидно и може лесно да бъде повлияно с помощта на подходящото лекарство. Но това не означава, че може да се подхожда с лека ръка, тъй като понякога главоболие възниква като следствие от друг проблем със здравето.

Преди да посегнете към аналгитиците, пробвайте с нещо напълно естествено. Билка.инфо ви предлага тази билкова рецепта, която ще ви помогне да се избавите от непрестанното главоболие.

Начин на приготвяне – вземаме 6 шишарки хмел, 1 корен от дилянка, 2 стръка от цвят на жълта комунига, 1 стрък коприва. Получената смес се вари в един литър вода за около 15 -20 минути. След което се прецежда и се пие сутрин, обед и вечер по една кафена чашка преди лягане. Пие се студено.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *