Излекувайте невралгита с билки!

Ефикасна билкова комбинация помага при невралгия и отново се движите свободно

Основната характеризираща черта на невралгията е болката, която се разпростира по целия засегнат нерв. Често страдащите я описват като пареща, остра, режеща, а по сила някои казват, че може да се сравни дори с родилните болки.

За невралгията са характерни внезапни пристъпи, които се усилват при опит за разтриване на засегнатото място, при по-силно физическо натоварване, а понякога дори и при дълбокото вдишване.

Победете невралгията и отново се движете свободно!

Победете невралгията и отново се движете свободно!

Билка.инфо ви предлага тази ефикасна билкова рецепта, с чиято помощ отново ще се радвате на свободата на движенията, а досадната болка бързо ще отшуми.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 50 г листа от ягода, 50 г листа от къпина, 50 г листа малина, 50 г цветове иглика, 50 г стръкове ранилист, 30 г коренища дилянка. 2 супени лъжици от получената билкова смес се заливат с 500 мл вряла вода и се оставя да кисне поне 1 час. След което се прецежда и се пие по 1 винена чаша 15 минути преди ядене 4 пъти дневно. За да се получи оптимален ефект от билколечението Билка.инфо ви препоръчва след ядене да приемате и по 1 кафена чашка от следната смес: 1 кг мед, 1 кг течна глюкоза и изцеденият сок на 12 лимона. Сместа се съхранява на хладно място.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *