Излекувайте невралгита с билки!

Ефикасна билкова комбинация помага при невралгия и отново се движите свободно

Основната характеризираща черта на невралгията е болката, която се разпростира по целия засегнат нерв. Често страдащите я описват като пареща, остра, режеща, а по сила някои казват, че може да се сравни дори с родилните болки.

За невралгията са характерни внезапни пристъпи, които се усилват при опит за разтриване на засегнатото място, при по-силно физическо натоварване, а понякога дори и при дълбокото вдишване.

Победете невралгията и отново се движете свободно!

Победете невралгията и отново се движете свободно!

Билка.инфо ви предлага тази ефикасна билкова рецепта, с чиято помощ отново ще се радвате на свободата на движенията, а досадната болка бързо ще отшуми.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 50 г листа от ягода, 50 г листа от къпина, 50 г листа малина, 50 г цветове иглика, 50 г стръкове ранилист, 30 г коренища дилянка. 2 супени лъжици от получената билкова смес се заливат с 500 мл вряла вода и се оставя да кисне поне 1 час. След което се прецежда и се пие по 1 винена чаша 15 минути преди ядене 4 пъти дневно. За да се получи оптимален ефект от билколечението Билка.инфо ви препоръчва след ядене да приемате и по 1 кафена чашка от следната смес: 1 кг мед, 1 кг течна глюкоза и изцеденият сок на 12 лимона. Сместа се съхранява на хладно място.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *