Излекувайте шиповете с природни средства

Ако шиповете са превърнали ежедневието ви в кошмар, то ние ви предлагаме няколко билкови рецепти, които ще ви донесат облекчение и живот, изпълнен само с приятни мигове без болка. Всичко, което трябва да направите е да си набавите продуктите, които ще намерите във всяка билкова дрогерия и хранителен магазин.

“Фигурин

niakolko_nachina_da_si_pomognete_pri_shipove_7453393801. Настържете на много ситно корени от хрян. Слкед това добавете брашно и оцет, като крайният резултат трябва да е малка питка със средна твърдост. При слагане на питката на врата или коленете се намазва с олио, за да не изгаря кожата. Превръзката се държи не повече от 20 минути, през което време болката преминава. При поява на болката отново се повтаря рецептата.

2. Вземете около 2 шепи морска сол и 1 литър винен оцет. Варете, докато солта напълно се разтопи. След като поизстине сместа, се натапя болния крак да кисне известно време. Всяка вечер сместа се подгрява и процедурата се повтаря.

3. 2-3 пакетчета медицин­ска сяра се наръсват върху хартия и се поставят на пода. Краката се накисват в топла вода и се стъпва върху сярата за 15-20 минути. След това краката леко се изтръскват и се обуват чорапи и та­ка така се нощува. Повтаря се 15 пъти независимо къде са шиповете.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *