Излекувайте шиповете с природни средства

Ако шиповете са превърнали ежедневието ви в кошмар, то ние ви предлагаме няколко билкови рецепти, които ще ви донесат облекчение и живот, изпълнен само с приятни мигове без болка. Всичко, което трябва да направите е да си набавите продуктите, които ще намерите във всяка билкова дрогерия и хранителен магазин.

niakolko_nachina_da_si_pomognete_pri_shipove_7453393801. Настържете на много ситно корени от хрян. Слкед това добавете брашно и оцет, като крайният резултат трябва да е малка питка със средна твърдост. При слагане на питката на врата или коленете се намазва с олио, за да не изгаря кожата. Превръзката се държи не повече от 20 минути, през което време болката преминава. При поява на болката отново се повтаря рецептата.

2. Вземете около 2 шепи морска сол и 1 литър винен оцет. Варете, докато солта напълно се разтопи. След като поизстине сместа, се натапя болния крак да кисне известно време. Всяка вечер сместа се подгрява и процедурата се повтаря.

Фигурин билки за отслабване

3. 2-3 пакетчета медицин­ска сяра се наръсват върху хартия и се поставят на пода. Краката се накисват в топла вода и се стъпва върху сярата за 15-20 минути. След това краката леко се изтръскват и се обуват чорапи и та­ка така се нощува. Повтаря се 15 пъти независимо къде са шиповете.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *