Излекувайте язвената болест!

Билка.инфо събра бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Ние от Билка.инфо се разтършувахме из бабините рецепти и събрахме на едно място най-ефективите билкови рецепти при язвена болест, които могат да се употребяват за намаляване дразнещото действие на стомашните и жлъчните киселини върху стомашната лигавица.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Билка.инфо ви предлага бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Билка.инфо ви предлага бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 80 г корени от черен оман, по 60 г живовляк и жълт кантарион, по 50 г пача трева, невен, синя жлъчка и 40 г хвощ. 2 супени лъжици от сместа се варят 5 минути в 500 мл вода. Пие се по 100 мл отвара 4 пъти дневно преди ядене.

Начин на приготвяне и употреба – счуква се 20 г дъвка сакъз и се прибавя към 500 г мед, 100 г стипца на прах (от аптеката) и 1 чаена чаша брашно. Всичко се разбърква много добре. Взима се по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден преди хранене.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 250 г краве масло, 250 г мед, 250 г червен кантарион и 200 г сакъз. Дъвката се счуква, червеният кантарион се стрива и се смесват с кравето масло и меда. Взема се само сутрин, половин час преди ядене по 1 чаена лъжица.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *