Излекувайте язвената болест!

Билка.инфо събра бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Ние от Билка.инфо се разтършувахме из бабините рецепти и събрахме на едно място най-ефективите билкови рецепти при язвена болест, които могат да се употребяват за намаляване дразнещото действие на стомашните и жлъчните киселини върху стомашната лигавица.

Билка.инфо ви предлага бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Билка.инфо ви предлага бабини рецепти, които помагат при язвена болест

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 80 г корени от черен оман, по 60 г живовляк и жълт кантарион, по 50 г пача трева, невен, синя жлъчка и 40 г хвощ. 2 супени лъжици от сместа се варят 5 минути в 500 мл вода. Пие се по 100 мл отвара 4 пъти дневно преди ядене.

Начин на приготвяне и употреба – счуква се 20 г дъвка сакъз и се прибавя към 500 г мед, 100 г стипца на прах (от аптеката) и 1 чаена чаша брашно. Всичко се разбърква много добре. Взима се по 1 чаена лъжичка 3 пъти на ден преди хранене.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 250 г краве масло, 250 г мед, 250 г червен кантарион и 200 г сакъз. Дъвката се счуква, червеният кантарион се стрива и се смесват с кравето масло и меда. Взема се само сутрин, половин час преди ядене по 1 чаена лъжица.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *