Изпитано! Тази отвара лекува гъбички под ноктите!

Това заболяване е досадно, но и не бива да се подценява

Често ранните признаци за поява на гъбички под ноктите са почти незабелижими, а това е и основната причина те да бъдат пренепрегвани. Но ако забележите, че ноктите ви са станали лесно чупливи, започнали са да променят цвета си или са се удебелили значително – трябва да предприемете бързи мерки за лечението на заболяването.

Това заболяване е досадно, но и не бива да се подценява!

Това заболяване е досадно, но и не бива да се подценява!

Начин на приготвяне и употреба – за топли бани – билкова смес от 3 супени лъжици наситнен стрък босилек и листа волски (общата смес е с равни части от билките) се заливат с 500 мл вряла вода и киснат 1 час. Баните на пръстите (на ръцете и на краката) траят около 15 минути.

Начин на приготвяне и употреба – вземате по едно пакетче киселина в сухо състояние Salicilici и Benzoici от аптеката. Трябват ви по 10 г от всяко. Ацетон (ако нямате може да замените с лакочистител) – 30 мл, глицерин – 20 мл, спирт – към 100 мл. Всички тези съставки се смесват в шише и се оставят за около 2 дни. Като периодично разтръсквате добре, за да не се утаяват съставките. По-добре смесете нещата в шише от 1.5 л, за да може изпаренията да имат свободно място, където да се движат в бутилката и налягането да не спука тапата. След като е готово, с едно тампонче за почистване на уши слагате на ноктите или засегнатите места по кожата.

Изпитано! Тази отвара лекува гъбички под ноктите!
5 (100%) 1 vote[s]

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *