Изпитвате болки в краката – решението е домашен мехлем

Силни или слаби болки в краката предизвикват огромен дискомфорт, който ни „спъва“ да извършваме ежедневните си задължения.

Тези болки в краката могат да бъдат спрени за 7 дена, ако си направите един чудодеен мехлем сами у дома без много усилия. Забравете за скъпите медикаменти, които се предлагат на целия пазара и не ви помагат, а се доверете на лечебната сила на натуралните продукти. Народната медицина предлага лек за всяка болежка и единственото което си трябва е правилната рецепта. Доверете се тази позната, но не толкова използвана медицина, защото това е начина да спрете само болката без да навредите на останалите части на тялото.

Изпитвате болки в краката - решението е домашен мехлем

Изпитвате болки в краката – решението е домашен мехлем

Слабите или силните болки в краката могат да са в следствие на пренатоварване, носене на неудобни обувки и заболяване, но не зависимо от причината вие можете да я спрете с домашно приготвен мехлем. Трябва да преборите болката в краката, защото това ви пречи да се движите спокойно. Ако болката е слаба също трябва да и обърнете внимание и да се преборите с нея, защото оставите ли нещата така можете да навредите на здравословното си състояние на по-късен етап от време.

Не зависимо каква е причината за болки в краката този мехлем ще я спре само за седмица. Ето какво ви трябва за направата му: поставете в съд от стъкло 3 лъжици за супа пчелен мед (препоръчваме да е домашен). Отделно вземете 3 лъжици за супа морска сол и я счукайте на прах. Вече счуканата морска сол добавете към пчелния мед. Счупете едно яйце (по възможност и то да е домашно) и разбъркайте сместа, която получихте до тук. Накрая ще завършим лековития мехлем за болки в краката, като добавим 3 кафени лъжички сяра, която можете да закупите от всяка аптека. Следвате последователността на добавените продукти, както е описано. Разбъркайте всички продукти, които вложихме добре, за да се получи хомогенна смес. Полученият чудодеен мехлем приберете в стъклено бурканче.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Всяка вечер в продължение на една седмица мажете с този лечебен мехлем зоната на краката, в която изпитвате силната болка. Препоръчваме намазването да става вечерно време преди сън, за да можете да направите компрес за още по-добър ефект. След намазването с мехлема сложете парче марля с подходящ размер и завийте с вълнен плат. Останете с компреса цялата нощ.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Изпитвате болки в краката – решението е домашен мехлем

  1. Как може да се твърди, че не зависимо каква е причината за болки в краката този мехлем ще я спре само за седмица. Може ли например болка в колената от износени стави да се повлияе от това, според мен е невъзможно

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *