Използвайте лимонтозу при мигрена

Заболяването мигрена представлява хронично състояние, което се определя със силно главоболие.

Главоболието утихва за момент, но след кратко време м отново ще се прояви. Продължителността на главоболието, което се предизвиква от мигрена може да бъде от 4 до 70 часа. Симптомите, които предизвикат мигрена са гадене, повръщане, студени ръце и крака, избледняване на лицето, дразнене от светлината и звуци, диария и дори и ходенето. За да избегнат тези симптоми на мигренното главоболие хората страдащи от него много често се уединяват в тъмна и тиха стая. Споменахме, че миграната може да продължи и с дни, а в такъв случай хората няма да могат да водят нормален живот и ще се откъснат от социалната мрежа на която принадлежат. Мигрената ще повлияе и неблагоприятно на работата им, защото те няма да могат се справят със силното главоболие и това може ще предизвиква неволни грешки.мигрена

Демир бозан билки за бъбреци

Мигренната атака започва най-често с раздразнителност, сънливост, депресия, преумора или завишено доволство. Наблюдават се и симптоми, като ненаситеност на солени и сладки храни.

Мигрена можете да преборите лесно с помощта на лимонтозуто. за целта си пригответе тази отвара:

В 150 грама вода разтворете ? чаена лъжичка лимонтозу и изпийте получена течност на 2 пъти. Това ще облекчи силното главоболие, което е следствие от мигрена и ще можете да извършвате ежедневните си задължения без главоболие.

Всички фактори, които оказват неблагоприятно действие на организма и предизвикват мигрена трябва да са намалят до техния минимум.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *