Как бижута могат да бъдат полезни за здравето

Китайски рефлексотерапевти се заемат с тежката задача да докажат, че бижута от благородни метали носят ползи за здравето. В зависимост от заболяването вие можете да използвате златни и сребърни пръстени, колиета и гривни, които ще ви помогнат за борбата срещу наличните симптоми . Важно условие обаче е къде точно да ги поставите за да имат ефективно действие.

Китайските специалисти доказват, че на хората, които често страдат от главоболие помагат всякакви златни бижута. Сънливците също трябва да ги носят, защото така енергията на тялото ще се засили и те ще станат по активни.
Сребърните накити се препоръчват за носене от хора, които често се потят, защото те имат силата да предотвратят това действие.

При другите заболявания трябва да знаете къде точно да поставите бижуто, за да има ползи за организма от него. Всяка една част на тялото е свързана с друга помежду си и благородните метали действат благоприятно в зависимост от това къде точно са поставени.zlato i srebro

Златният пръстен поставен на палеца ви ще помогне да облекчите симптомите и болките предизвикани от заболявания на белите дробове и бронхит.

В случай, че страдате от хипертония или още наричано високо кръвно налягане се препоръчва да носите на показалеца си сребърен пръстен.

Разширените вени са доста често наблюдавано заболяване у нас и за да се преборите с него носете на средния си пръст златен пръстен.

Честото главоболие ще преборите със сребърен пръстен, който трябва да се намира на палеца на крака.

Всички мъже, които страдат от заболяване на простатата трябва да се възползват от това бижутерно лечение. За да се избавите от неблагоприятните симптоми просто трябва да носите сребърен пръстен на кутрето на крака.

Страдащите от гастрит с повишена киселинност трябва да носят сребърен пръстен на „показалеца“ на крака. Отново на „показалеца“ на крака се слага златен пръстен при хората с ниска киселинност. Точно този пръст от човешкото тяло е в тясна връзка със стомаха и помага за облекчаване на болките.

Специалистите препоръчват да носите сребърен пръстен на средния пръст на крака, защото това ще ви предпази от възпаления.

Хората, които спазват диета могат да получат помощ от златен пръстен намиращ се на безименния пръст на крака.

В случай, че сте пушач и в следствие на това действие имате кашлица избягвайте да носите красиви синджирчета, колиета и верижки, защото те ще окажат неблагоприятно въздействие на организма. Не бива да слагате такива накити в случай, че имате проблеми със стомаха, например ако страдате от язва или гастрит.

Как бижута могат да бъдат полезни за здравето
4 (80%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *