Как да преборите рака с рози и бял чай

Можете да лекувате възпаленията и раковите заболявания с натурални средства, а именно с хамелиса, розата и белия чай. Те са много полезни за кожата и по никакъв начин няма да навредят на организма ви. Много хора ги използват при заболявания като артрит и диабет, защото те причиняват възпаления в организма, а именно с тези натурални съставки те могат се предотвратят.

“Фигурин

624-300-roza-hamamelis-bial-chaj-ekstrakt-bilka-protiv-stareeneМного учени се заинтересували от лечебните свойства на розата, хамелиса и белият чай и скоро се събра екип от университета „Кингстън”, който се намира в Лондон и направиха редица изследвания. В проучванията се включиха и от британската фирма за красота Neal’s Yard Remedies. В октомврийското издание на вестник Journal of Inflammation са публикувани всички резултати от направено изследване, за да може информацията от лечебните свойства на естествените продукти да е лесно достъпна за хората.

Специалистите са направили тестове на 21 натурални съставки, за да проверят дали те ще успеят да се справят с коварната болест на XXI век, а именно рака и дали ще могат по някакъв начин те да предотвратят стареенето на кожата. След като резултатите са на лице излиза, че единствените растителни екстракти, които могат да се преборят с възпаленията са белия чай, розата и хамелиса. За да се уверят, че тези натурални съставки наистина могат те помогнат учените предприемат важна крачка, като добавят към човешките кожни клетки различни количества от розов екстракт, бял чай на прах и изсушен хамелис. Екстрактите се прибавят именно към кожните клетки, защото тя е органа, който предпазва от ултравиолетовите лъчения, химикалите, микробите и физическите замърсители. Все пак не изключват, че всичко може да се обърка, защото един такъв експеримент може да предизвика стареене на кожата и сериозни възпаления.

След като те са направили първите изследвания всеки един учен от екипа е сигурен в това, че трите натурални продукта са притежатели на съставки, които ще предотвратят възпаленията. Независимо какво е възпалението в организма ни тялото ни започва да произвежда веществото цитокин. Действието на това вещество наречено още интерлевкин 8 трябва да премахни възпалението. Главната цел на специалистите е да се опитат да спрат сигнала, защото може би по този начин ще спре последващото развитие на това възпаление.

Всички направени опити сочат, че белият чай е с най-голяма ефективност и специалистите препоръчват неговото приемане. За да се понижи риска от рак, ревматоиден артрит или дори да забавите стареенето на кожата си не са ви нужни много усилия, просто ежедневно изпивайте по чаша бял чай.

В миналото хората не са били запознати с лечебните свойства на естествените продукти, но са използвали, за да се избавят от болестите. Днес науката е много напреднала, но трябва да се замислим дали точно в тези естествени вещества не се крие ключа, който да ни помогне да се намерят лекове за всички новопоявили се заболявания.

Когато специалистите правят опитите с белят чай, розата и хамелиса са вярвали, че тези естествени продукти имат лечебни свойства, но никога не са си представяли колко силни са те.

Извода от направените опити, е че трите съставки могат да предпазят кожата ни от бръчки и стареене, но също така и са много ефикасни срещу някои от възпаленията.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *