Как да се отървете от силното главоболие!

Кажете край на болката в главата

Главоболието представлява общо понятие за различни болки и болезнени усещания в областта на главата. Но то винаги е симптом или в резултат на някакво заболяване, или на реакция на организма към външни дразнители в условията ни на живот, като синузит, шум, прекалено дълъг сън, различни видове алергии, застоял въздух в помещението.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

 

Кажете край на болката в главата!

Кажете край на болката в главата!

Главоболието е съпътсвало човечеството от древността, но това не го прави по-приемливо или по-малко неприятно.

Билка.инфо ви предлага тези бабини рецепти, които са доказали своето благоприятно действие, и с чиято помощ ще се отървете от неприяната болка.

Начин на приготвяне и употреба – в 1 литър вода се варят 5 минути 3 супени лъжици девисил. Прецежда се и се пие през деня вместо вода.

Начин на приготвяне и употреба – в 1 литър вода се варят за 15 минути 4 супени лъжици дива мерудия. След като охладнее течността се използва за обливане на главата.

Начин на приготвяне и употреба – сварява се чубрица в голямо количество вода (8 – 10 литра). Вечер главата се потапя за 10 -15 минути във отварата, а после се полива цялото тяло.

Начин на приготвяне и употреба – в 2 – 3 литра вода се сваряват 1 – 2 листа от тревата столетник. С нея се поливат главата и тялото вечер няколко пъти.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *