Как да се разкрасим с природни средства?

Всяка уважаваща себе си жена винаги се грижи за себе си. И това не значи да се гримира непременно. Но е добре всяка седмица да полагаме някаква грижа за кожата и тялото си като цяло – те ще ни се отблагодарят, като по-дълго време останат млади. И за да е още по-добре, просто се възползвайте от даровете, които ви дава природата.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

big_6b621eaefa0f4731020f41602d450bb9Лимон за избелване на ноктите: Едно от вълшебните средства, които ни дава природата е лимоновият сок. Той ще ви помогне да избелите потъмнелите си нокти. За целта масажирайте ноктите с разполовен лимон. Това ще омекоти кожичките и ще ви улес­ни при отстраняването им. След това най-доб­ре е да втриете мазен крем!

Мека кожа с прясно мляко: Не ви трябва за целта обаче чак пък цяла вана с магарешко мляко. Просто изкъпете ръцете си в една дълбока купа, пълна с прясно краве мляко. Млечната киселина, съдържаща се в млякото ще направят кожата мека и нежна. Когато кожата е прекалено тънка е нужно, особено в студеното време, да я подхранвате със загрят зехтин, с който трябва да ги намажете преди лягане и да носите ръ­кавици през цялата нощ.

 

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *