Как да се разкрасим със сяра

Как ви звучи едно бързо, лесно и ефикасно разкрасяване със сяра, може би малко невероятно, но е факт че този минерал ще върне младостта на лицето ви и всеки ще ви се възхищава заради естествената красотата.

Всички сме научени, че хората не бива да се ценят заради външната им красота, а заради това което се крие вътре в нас. Все пак не можем да оспорим факта, че външната красота е точно тази по която ни посрещат всички. Е нека тогава предадем на лицето си перфектния вид, без никакви петна, зачервявания, пъпки и равен тен със помощта на сяра.

“Фигурин

За жалост не се говори много за разкрасяващата сила на сярата незнайно защо, когато тя може да ни донесе толкова ползи.maska za lice

Сярата има две разновидности, които са неорганична и органична, като са втората намира приложение за лечение и разкрасяване. неорганичната е токсична и не е добре да използва с цел за разкрасяване.

Сярата, която ще ви трябва да се разкрасите, можете да намерите лесно и да закупите от всяка аптека.

Предлагаме ви две маски за лице с този така ценен и полезен минерал за кожата и бъдете сигурни, че дори вие ще се учудите от невероятния ефект, който ще окаже.

Първата маска ще приготвим от малко сяра на прах и бебешки сапун. ще смесите по 1 лъжичка от двата продукта и ще ги бъркате докато получите хомогенна смес. Сместа, която получихте нанесете на лицето бавно и внимателно, защото не бива да попада в очите.

Когато минат 20 минути е време да премахнете тази маска, която ще изглади кожата, ще премахне черните точки и ще изравни тена на красивото ви лице.

Добре е отстраняването на маската да се прави с хладка или студена вода.

Във втората маска за разкрасяване на лицето ще вложим малко повече продукти, но отново минерала играе най-важната роля за блестящата кожа, която желаете. Ще използваме яйце, но трябва да се отдели жълтъка от белтъка, защото на нас ни трябва само жълтъка.

Разбивате го в съд и към него добавяте лъжица мед и лъжица сяра на прах, която предварително сте купили от близката до вас аптека. Всички съставки са смесени и е време да бъркате до получаването на една гладка каша. Тя се нанася върху лицето и деколтето. Отстранява се от кожата когато вече е изсъхнала добре с хладка вода.

Вече знаете как да си приготвите домашните маски за лице със сяра и нямате извинение да не ги приложите и да изглежда перфектно. Не е нужно да чакате дълго време красотата, защото само след прилагането на няколко маски със сяра ще забележите положителния ефект, който оказват върху кожата.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Как да се разкрасим със сяра

  1. Здравейте,
    Продуктът от линка отдолу подходящ ли за посочените маски?
    СЯРА НА ПРАХ от apteka.framar.bg ЗА ПИЕНЕ 50 грама.

    • Здравейте, Асене! Да, тази сяра би трябвало да ви свърши работа. Молим, после споделете как е подействало, за да споделите опита си с всички!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *